AK Partili Arınç'tan flaş yeni parti yorumu!

AK Partili Arınç'tan flaş yeni parti yorumu!

Cumhurbaşkanlığı Yüksek İstişare Kurulu Üyesi Bülent Arınç, özel bir kanalda açıklama yaptı.

Yeni kurulacak partilere ilişkin ‘Çok üzülüyorum’ yorumunu yapan AK Parti eski milletvekili ve Cumhurbaşkanlığı Yüksek İstişare Kurulu Üyesi Bülent Arınç, “Ali Babacan bey bizim en gencimizdi. Gülümsemesi en güzel arkadaşımızdı, en akıllımızdı. Ona söyleyecek bir şeyim yok, tertemiz bir arkadaşımız” dedi.

 “Hepsi bizim çok sevdiğimiz değerli arkadaşlarımız” diyen Arınç, “Ben onlara birilerinin dediği gibi hain sıfatı yapıştırmam. Ama yanlış yaptılar” diye konuştu.

Arınç şöyle devam etti: “Onları kendilerini savunacak durumda bırakmamak lazım. Devletin işlerinin görünen kısmı vardır görünmeyen kısmı vardır. Ben bunları anlatmaya kalksam bu çok adilik olur… Yıllarca süren beraberliğimiz içinde hep doğruları yaptık, hep iyileri yaptık. Bunda bütün arkadaşlarımız pay sahibi. Farklı düşünüp, bazı şeylere itiraz ediyorlarsa konuşursunuz, olmuyorsa yolunuz açık olsun dersiniz.

“Son zamanlarda Davutoğlu ve yanındaki arkadaşlar bizim il başkanlarımızı arayarak ‘Bizimle misiniz?’ diye soruyorlarmış. Bu çok yanlış… Benin düşüncem partiden ayrılık olmasın. AK Parti’ye zarar verir. Az da olsa çok da olsa zarar verir. Bu arkadaşlarımız Ak Parti’den bir şey koparamayacaklar. AK Parti’nin tabanı Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın yanında olmayan kişiyi sevmez. Yüzde 3-5 hedefliyorlarsa alacakları tek yer AK Parti’nin tabanıdır”

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.