AK Partili Atmaca'dan Başkan Arda'ya tepki! "Halka yalan söylüyorsunuz"

AK Partili Atmaca'dan Başkan Arda'ya tepki! "Halka yalan söylüyorsunuz"

AK Parti Gaziemir Belediyesi Meclis Üyesi Uğur İnan Atmaca, Gaziemir Belediyesi’nin yaptığı yazılı açıklamaya tepki gösterdi. 

Gaziemir Belediyesi’ne bağlı olarak Gaziemir’in temizlik işlerini yapan şirketin çalışmaması yüzünden yaşanan sorun nedeniyle belediye tarafından yapılan açıklamaya tepki gösteren AK Partili Atmaca, "Zorunlu açıklama değil, gerçekler! Halka yalan söylüyorsunuz... Sarnıç piknik alanındaki kiracı firma ile çöp işini yapan firma aynı değil" dedi.

AK Parti Gaziemir Belediyesi Meclis Üyesi Uğur İnan Atmaca sosyal medya hesabından yaptığı açıklamasında şunları belirtti;

"Zorunlu açıklama değil, gerçekler! Halka yalan söylüyorsunuz, sarnıç piknik alanındaki kiracı firma ile çöp işini yapan firma aynı değil. Gaziemir Belediye başkanlığı tarafından 11.12.2019 tarihinde basın yayın organlarına Gaziemir Belediyesi’nden zorunlu açıklama başlığı adı altında basın açıklaması yollanmıştır. Açıklama akıllara bir sürü soru işareti getirdiği gibi belediye başkanı ve ekibinin ne kadar yetersiz olduğunun da kanıtıdır.

Belediye yaptığı açıklamada “İki yıldır belediyemizin çöp toplama işlerini yapan şeker petrol firması, bugün araçları hizmete çıkarmayarak Gaziemir halkına karşı suç işlemektedir” demektedir. Firma sahipleri 9 aydır hakediş ödemesi almadığını iddia etmekte başkan ve başkan yardımcısı necati kırmazın ve temizlik işleri müdürü nün dahi kendileri ile görüşmediğini randevu vermediklerini iddia etmektedir. Gaziemir halkına karşı suçu belediye başkanı ve başkan yardımcısının işlediği ortadadır. Hem firma ile görüşmeyeceksiniz. Sonrada firmanın Gaziemir halkına karşı suç işlediğini söyleyeceksiniz.

Belediye yaptığı basın açıklamasında “Belediyenin temizlik ihalesini alan ve daha önceki dönemde 91 bin metrekarelik sarnıç piknik alanı da tahsis edilmiş olan bu firma, bu alana yapmayı taahhüt ettiği macera parkı ve paintball tesisiyle ilgili bugüne kadar bir çivi bile çakmamıştır. Verdiği hiçbir taahhüdü yerine getirmeyen şeker petrol firması’na gaziemir halkının çıkarı gözetilerek alanın kullanımıyla ilgili herhangi bir süre uzatımı verilmemiştir. Belirtilen arazinin, tekrar halka açık piknik alanı olarak kullanılacağı firmaya iletilerek alanı tahliye etmesi istenmiştir” demektedir. Belediye başkanı Halil Arda hukuksuz bir işlemide burada bize göstermiştir. Kendi yazarak bunu itiraf etmiştir. Allah aşkına sarnıç piknik alanı ile bu firmanın ne alakası vardır. Sarnıç piknik alanında ki proje alanında imalatların yapılmaması ile ilgili çöp toplama işinin ne alakası vardır. Yapmış olduğu hukuksuzluğa yine bir kılıf arama peşine düşmüştür. Sarnıç piknik alanından birilerine rant sağlamaya çalışan belediye başkanı halil arda nedense çöp toplanmamasını bu konuya bağlayıp. Tahliye ediyorum diye çöpü toplamıyorlar diyerek su gibi üste çıkmaya çalışmaktadır. Ayrıca sarnıç piknik alanınd kiracı firma ile ilgili yapacağımız araştırmaların sonucunu kamuoyu ile paylaşıcağımı buradan ilan ediyorum…"

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.