AK Partili Aydın: 14 Mayıs Türk demokrasisinin şöleni olacak

AK Partili Aydın: 14 Mayıs Türk demokrasisinin şöleni olacak

AK Parti Seferihisar İlçe Başkanı Ahmet Aydın, seçim mesajı yayınladı.

AK Parti Seferihisar İlçe Başkanı Ahmet Aydın, 14 Mayıs’ta yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı ve 28. Dönem Milletvekilliği seçimlerine sayılı saatler kala bir mesaj yayımladı.

Başkan Aydın mesajında; "Türkiye için 21 yılda neyi hayata geçirdiysek milletimizin teveccühü ile el birliği, gönül birlikteliği ile başardık. Memleketimizin tüm kazanımları Türkiye Yüzyılı’nda da var olsun diyenlerle 14 Mayıs’ta bir olacak, yeni bir zaferle yolumuza devam edeceğiz" dedi.

Aydın, mesajında Türkiye’nin dönem dönem yaşadığı zorluklara rağmen AK Parti hükümeti sayesinde büyük başarılara imza attığını belirterek, "Türkiye, AK Parti dönemiyle gelişmiş, güçlenmiş ve dünya ülkeleri arasında saygın bir konuma geçmiştir. Türkiye için 21 yılda neyi hayata geçirdiysek milletimizin teveccühü ile el birliği, gönül birlikteliği ile başardık" dedi.

Partisinin seçimlerde güzel bir performans sergileyeceğine inandığının altını çizen Başkan Aydın; "Milletimiz için çok değerli bir seçimin arifesindeyiz. Bağımsızlıktan, Türkiye'nin büyümesinden, ülkemizin birliğinden, dirliğinden yana olacağız. Özellikle 2002’den sonra seçimler bir demokrasi şölenine dönüşerek, milletimizin sandığa katılım oranı yüzde 87’lere tırmanmıştır. Bu seçimde de milletimizin yoğun katılımıyla ve teveccühü ile güçlü bir Türkiye için istikrar diyeceğiz.14 Mayıs inşallah hepimizin bayramı, gurur günü, Türk demokrasisinin şöleni olacak" ifadelerini kullandı.

ahmet-aydin.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.