AK Partili Baran'dan Başkan Tugay'a tepki

AK Partili Baran'dan Başkan Tugay'a tepki

Karşıyaka Belediye Başkanı Cemil Tugay'ın katıldığı bir radyo programında Caher Dudayev Bulvarı üzerinde belediye tarafından satın alınan TOKİ arazisiyle ilgili sözlerine AK Partili Ahmet Uğur Baran'dan tepki geldi.

AK Parti İzmir Büyükşehir Belediyesi ve Karşıyaka Belediye Meclis Üyesi Ahmet Uğur Baran, Karşıyaka Belediye Başkanı Cemil Tugay'ın katıldığı radyo ve televizyon programlarında vatandaşa değecek hiçbir şey anlatamadığını söyledi. Baran, "Sayın Başkan görüyorum ki orta alanda top çevirmeyi artık bir klasik haline getirdi. Görev süresinin yarısına gelmesine rağmen ilçeye bir değer katmayı başaramayan Sayın Başkan, bu noksanlığı genel siyaset ve geçmiş konular üstünden kamufle etmeye çalışmaktadır." dedi.

168586795-10158372990569888-5340263854559724699-n.jpg

Caher Dudayev Bulvarı üzerindeki TOKİ arazisinin belediye tarafından satın alınış sürecinin ısıtılıp ısıtılıp gündeme taşınmaya çalışıldığını söyleyen Baran, "Sayın Başkan ilçemizde bir başarı hikayesine imza atamadıkça eski konular üstünden gündem yaratmaya çalışıyor. Halbuki karşısında Cumhuriyet ve İnönü mahallelerinde imar sorunları, Atakent'te deprem endişesiyle çözüm arayan vatandaşlar, bozuk ara sokaklar, konteynerler etrafında birikmiş çöp dağları ve nice problemler var. Tüm bunları yokmuş gibi kabul edip ulusal siyaset üzerinden parti mesajları vermenin tek bir anlamı vardır. Bu mesajın özünde başarısızlık ve buna rağmen ideolojiye, popülisme tutunma vardır." dedi.

Başkan Tugay'ın Kent A.Ş'ye ait işletmelerin özelleştirilmeyeceği söylemine de değinen Baran, "Param yok o yüzden orayı yapamadım ama kiraya verdim demek doğru değil. Hele hele 'Kamu yeri herkese kiraya verilmez' gibi bir söylemle toplumu zan altında bırakmak da doğru değil. Siz şartlarınızı ortaya koyarsınız, ihaleye çıkarsınız. O şartlarda o alanları işletmeye talip olanlar gelip ihaleye girerler." dedi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.