AK Partili Baran'dan flaş HDP çıkışı

AK Partili Baran'dan flaş HDP çıkışı

AK Partili Ahmet Uğur Baran, HDP'nin engelliler için çalışma yapacağına ilişkin duyurusuna flaş bir tepki gösterdi.

AK Parti İzmir Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi Ahmet Uğur Baran, HDP'nin engelliler üzerine yapacağı bir çalışmanın "İBB Engelli Hizmet Grubu" adlı bir whatsapp grubundan duyurulmasına tepki gösterdi. Baran grubun, İzmir Büyükşehir Belediyesi ile organik bağı olup olmadığını sorarken HDP'ye de sert sözlerle yüklendi.

İşte Baran'ın o çıkışı;

Kamuoyuna duyurumdur;

Yıllar yılı düzenlediği alçak saldırılarda sayısız vatandaşımızın yaralanıp sakat kalmasına yol açan ihanet örgütü PKK'nın siyasi uzantısı HDP, şimdi de engellileri kendine kalkan edinmek adına "Engelliler için adalet" başlığıyla online bir toplantı organize etmiştir.

Hainlerin "barış, dostluk, demokrasi" gibi kavramlardan sonra engellileri de emelleri için kullanma çabaları bizi şaşırtmasa da bu organizasyon WhatsApp'ta İBB Engelli Hizmet Grubu adlı grupta duyurulmuştur.

incollage_20210503_104120993.jpg

Şimdi soruyorum;

1) Bu whatsapp grubunun İzmir Büyükşehir Belediyesi ile organik bir bağı var mıdır?

2) Bu paylaşımı yapanların İzmir Büyükşehir Belediyesi ile bir bağı var mıdır?

3) Grubun ve grupta paylaşılanın İzmir Büyükşehir  Belediyesi ile ilgisi yoksa, ismin kullanılmasına karşı bir yaptırım olacak mıdır? Eğer bağlantı varsa, böyle bir paylaşımı belediyemiz nasıl karşılamaktadır?

Açık ve net olarak söylüyorum ki Ağrı da bir çoban ve zihinsel engelli oğlunu katleden, engelli gençleri dağa çıkaran bir rezalet şebekesinin siyasi bürosunu her kim "engellilik ortak paydası" adı altında savunmaya çalışırsa, onun ne engellilere ne de Türkiye Cumhuriyeti Devleti'ne gram gönül bağı yoktur.

Engelliler olarak her zorluğa göğüs gereriz. Ulaşımda sıkıntı yaşarız, yollarda park eden araçlar yüzünden sıkıntı yaşarız, bunun acısını yeri geldiğinde içimize atarız. Lakin kimse bizi vatana sadakatimizle sınamaya kalkmasın. Yıllarca gencecik askerlerimizi vatandaşlarımızı engelli bıraktılar. Her şeyi geçtim engelli haklarını savunmak bu terör sevicilerine ve onların yardakçılarına kalmadı. Tepkimizi tüm engelleri aşarak gösteririz! 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.