AK Partili Barata, "Çeşme'yi parlayan bir yıldız yapmaya adayım!"

AK Partili Barata, "Çeşme'yi parlayan bir yıldız yapmaya adayım!"

AK Parti Çeşme Belediye Başkan Aday Adayı Arif Barata iddialı konuştu.

Türkiye’nin turizm merkezlerinden biri olan Çeşme’de eğitim ve sağlık başta olmak üzere sosyal donatılarla dolu sayısız birçok eseri devlete bağışlayan, AK Parti Çeşme Belediye Başkan Aday Adayı Arif Barata iddialı konuştu: “Çeşmemizi hem ülkemizde hemde dünya üzerinde parlayan bir yıldız yapmayı planlamakla birlikte sadece yazın değil yılın 365 gününde yaşayan, sosyal donatılarla dolu öne çıkan bir dünya kenti haline getireceğiz.”

Türkiye’nin farklı birçok kentinde gerçekleştirdiği başarılı projeler ile adından söz ettiren Arif Barata, “Henüz 17 yaşındayken geldiğim ve bir barakada başlayan Çeşmedeki yaşam mücadelem yine çeşitli sektörlerde uğraşlarım neticesinde bana ve hayatıma çok fazla değer kattı. Uzun bir süredir siyaset ve sivil toplum kuruluşlarında aldığım aktif görevler ile edindiğim tecrübe bana sosyal alanda insanların kalbine temas ederek hizmet etmek noktasında önemli hissiyatlar yaşattı. Çeşme’de edindiğim tüm bu birikimlerimi arttırmaya siyasete ilk adımımı attığım ülkü ocaklarında devam ettim. Ülkü ocağı akabinde siyaset ile olan bağımı Türkiye’mizin aydınlık yüzü olarak kurulan AK Parti temelleri ile perçinleştirdim. AK Partinin kuruluşunda başlayan mücadelem neticesinde çatısı altına girdiğim bu büyük ailede şuna inandım; “Beni ben yapan ve 30 seneyi aşkın ekmeğini yediğim Çeşme’ye ve Çeşmeli hemşehrilerime borçluydum. Bu borcu da ödemenin zamanının artık geldiğine inandım. Cumhurbaşkanımızın ülkemizin aydınlanması için yaktığı meşale doğrultusunda bir nefer olarak Çeşmemizin derdiyle dertlendiğim için Belediye Başkan Aday Adayı olmaya karar verdim. Gerek bürokrasi alanında gerekse birbirinden farklı iş sektörü yaşam çevrelerinden edinmiş olduğum birikimler ile kısa sürede kronik hale gelmiş problemleri Çeşmelilerle el ele vererek kolaylıkla aşacağız. Çeşme’den AK Parti İl Genel Meclis Üyesi seçildiğimde ilçemiz lehindeki projeler için bir nefer olarak mücadele etmiş olup, aleyhinde alınacak kararlar karşısında da net bir duruş sergileyerek mücadeleme devam ettim.” Dedi.

arif-barata---el-ile-isaret-gosteren.jpg

Artık Çeşme sadece turizm kenti olarak anılmayacak!

Çeşmeyi sadece bir turist kenti olarak görmeyeceğiz diyen AK Parti Belediye Başkan Aday Adayı Arif Barata, “Çeşme aynı zamanda Ata’dan, dededen bu topraklarda yaşayan vatandaşlarımızın yaşam kalitesini arttırmaya yönelik, daha müreffeh seviyelerde yatırım ve hizmetleri de merkeze alan bir yaklaşımla elbirliği ile yönetilecek.” Dedi.

Çeşme’ye hizmet için yola çıktığını vurgulayan Barata, “Güzeller güzeli Çeşmemiz yıllardır CHP’li Belediyelerin hizmet yoksunu zihniyetinden dolayı adeta kan ağlıyor. Son günlerde Dünya’nın ve Türkiye’nin gözde turizm merkezi haline gelmesi gerekli olan ilçemiz maalesef ki dağ gibi biriken sorunların altında boğuluyor. Biz ilçemizin tüm bu sorunlarını detayları ile biliyoruz. Sorunları çözmeye yönelik projelerimizi de kısmet olursa Belediye Başkan Adaylığımızın açıklanacağı günden sonra duyurmak üzere çantamızda hazır bulunduruyoruz. Her biri kendi alanlarında uzman kişilerden oluşan teknik proje kadromuz ile yaptığımız çalışmalar ve yerelde yaşayan vatandaşlarımızın, esnafımızın da görüşlerini aldığımız projelerimizde her an adından söz edilir efsane bir kent ortaya çıkarmayı hedeflediğimiz bir Çeşme var. Sık sık bir araya geldiğimiz hemşehrilerimiz ile hasbihal ederken, esnafımızı ziyaret ederken konuştuğumuz iki konudan birisi de mutlaka budur. Çeşmeye dair ideallerimizi ve projelerimizi paylaşırız.

Herkes mutlaka bir gün Çeşme’ye gelmek isteyecek…

Uygulamayı planladığı projeler neticesinde Çeşmeyi olduğundan çok daha gelişmiş bir kent haline getireceğini vurgulayan Barata; “Değişim ve dönüşüm sürecine start verdiğimiz zaman, kentimizin kısa süre sonra bugünkünden çok daha farklı bir çehresi oluşacak ve adından söz ettireceğimiz ilçemizi, yurdumuzun dört bir yanından vatandaşlarımız bugünkünden çok daha fazla ziyaret edip zaman geçirmek isteyecek. Çeşme öyle bir yer haline gelecek ki, dünya üzerinde herkes muhakkak burası gidip görülmesi gerekli! Diyecek. Rabbim nasip eder de Belediye Başkanı olursam ilk işim olarak Çeşmemizi daha yaşanabilir kılmak üzere sosyal donatılarıyla, yeni iş istihdam alanlarıyla tüm sorunlarından sıyrılmış 365 gün Türkiye’nin parlayan yıldızı bir kent yapmak üzere söz veriyorum. İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayımız Nihat Zeybekci’nin öncülüğünde Çeşmemizi sosyal dokusu ve doğal yapısına hiçbir zarar vermeden İzmir’in ve hatta Türkiye’nin tüm ilçeleri arasında hizmetleri ile en çok konuşulan ilçesi haline getireceğiz.”

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.