AK Partili Başkan Gözaltında Eski Vekil Kayıp

AK Partili Başkan Gözaltında Eski Vekil Kayıp

Eski AK Partili milletvekili FETÖ iddiasıyla aranıyor!

15 Temmuz darbe girişiminin ardından başlatılan soruşturmaların Erzurum ayağını yürüten Erzurum Cumhuriyet Başsavcılığı Fethullah Gülen'in terör örgütü FETÖ ve Paralel Devlet Yapılanması soruşturması çerçevesinde AK Parti eski Erzurum İl Başkanı Murat Kılıç ve eski Erzurum Milletvekili Muhyettin Aksak hakkında gözaltı kararı çıkarttı.

Başkan gözaltında eski vekil kayıp

2009-2014 yılları arasında Erzurum AK Parti il başkanlığı yapmış olan Murat Kılıç gözaltına alınırken AK Parti eski Erzurum Milletvekili Muhyettin Aksak ise bulunamadı. Aksak'ın aranılmasına devam edilirken Erzurum İl Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından, Cumhuriyet Başsavcılığından verilen talimat doğrultusunda Murat Kılıç ve kardeşi Mesut Kılıç da gözaltına alındı. 

Demokrasi Nöbetleri'ne katılmış

İstanbul'un ilçesi Üsküdar'da ve Erzurum'da düzenlenen demokrasi nöbetlerine katılan işadamı Murat Kılıç ve kardeşinin sorgusu devam ederken, polis ekipleri 23 ve 24. dönem AK Parti Erzurum Milletvekilliği görevini yapan Muhyettin Aksak'ı aramaya devam ediyor.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.