“AK Partili belediyeler İzmir’de şehidimizin ismini yaşatsın”

“AK Partili belediyeler İzmir’de şehidimizin ismini yaşatsın”

Trabzon'da PKK’lı hainlerin kurşununa hedef olarak şehit düşet 15 yaşındaki Eren Bülbül için AK Parti İzmir Dış İlişkilerden Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Mehmet Tozlu bir açıklama yaparak, İzmir’deki tüm AK Partili belediyelere bir çağrıda bulundu

 

Dün akşam saatlerinde Trabzon’un Maçka ilçesinde PKK’lı teröristlerin hain saldırısı sonucu Jandarma Astsubay Kıdemli Başçavuş Ferhat Gedik ve 15 yaşındaki Eren Bülbül şehit olmuştu. Tüm Türkiye’yi yasa boğan Eren Bülbül’ün şehadete ermesi ile ilgili bir açıklama yapan AK Parti İzmir Dış İlişkilerden Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Mehmet Tozlu hain saldırıyı kınarken, İzmir’deki AK Partili belediyelere önemli bir çağrıda bulundu.

“BAŞIMIZ SAĞOLSUN”

“Öncelikle 15’lik kahramanımız Eren Bülbül’ün ailesine, Maçka halkına ve tüm yurdumuza baş sağlığı diliyorum” diyen Tozlu, İzmir’deki AK Partili belediyelerin uygun görecekleri bir sokağa Eren Bülbül’ün isminin verilmesini önerdi.

 

“TRABZONLU KAHRAMANIMIZIN İSMİ SOKAĞA VERİLSİN”

AK Partili Mehmet Tozlu; “Ekmek almaya giderken” öldürülen Berkin Elvan’ın ismini sokağa veren Narlıdere Belediyesi’ne, darbeci generallerin ismini cadde ve meydanlara veren Büyükşehir Belediyesi’ne örnek olması için vatanseverlik ve fedakarlık duygusunu nasıl yaşatılacağını göstermesi adına tüm İzmir’deki AK Partili belediyelerin ortak karar alıp bir deklerasyonla ilçelerinde uygun görecekleri bir sokağa 15’lik şehidimiz Eren Bülbül’ün adının verilmesini öneriyorum” dedi.

“15’LİLERİN RUHU YAŞIYOR”

Eren Bülbül’ün isminin İzmir’de bir sokağa verilmesinin tarihi bir misyon olduğu belirten Tozlu, “Bu çağrı Çanakkale savaşından Türk milletinin ruhuna işleyen 15’lik kahramanların hâlâ aynı ruhun yaşadığını ve sonraki nesillere aktarılması adına tarihi bir çağrıdır. Bu çağrının da demokrasinin ve tam bağımsızlığın kazanıldığı, düşmanın denize döküldüğü İzmir’den yapılması tarihi bir misyondur. Bu misyonu yaşatmak AK Partili belediye başkanlarımıza onlara oy veren vermeyen tüm vatanseverlerin başkanlarımızın üzerine yüklediği bir görevdir” dedi.

001.jpgeren-bulbul.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.