AK Partili Bölünmez Çankırı MÜSİAD İzmir'i ziyaret etti

AK Partili Bölünmez Çankırı MÜSİAD İzmir'i ziyaret etti

MÜSİAD İzmir Başkanı Bilal Saygılı ile görüşen AK Parti İzmir Milletvekili Ceyda Bölünmez Çankırı, yönetim kurulu üyeleriyle de bir araya geldi.

AK Parti İzmir Milletvekili Ceyda Bölünmez Çankırı, Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) İzmir Şubesini ziyaret etti.

musiad-izmir---m.vekili-ceyda-bolunmez-cankiri-ziyareti-(1).jpeg

Yapılan ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren MÜSİAD İzmir Başkanı Bilal Saygılı: “İş dünyasının dinamiklerini çok iyi bilen İzmir Milletvekilimiz Ceyda Bölünmez Çankırı hanımefendiyi misafir etmekten dolayı mutluyuz. Bu nazik ziyaretlerinden dolayı MÜSİAD İzmir yönetimi adına sayın vekilimize teşekkür ediyorum.

İş aleminin aktörleri olarak önümüzdeki seçimsiz dört yıllık süreçte ülkemizin ve şehrimizin 2023 hedeflerine daha emin adımlarla ilerlemesi adına elimizden geleni yapmaya hazır olduğumuzu ve bu noktada yürüttüğümüz çalışmalarımızı artırarak sürdüreceğimizi bir kez daha ifade etmek istiyorum. MÜSİAD İzmir Şubesi olarak, şehrimizi ve ülkemizi ilgilendiren konularda bundan sonra da milletvekilimizle koordineli bir şekilde çalışmaya ve sık sık bir araya gelmeye devam edeceğiz" dedi.

AK Parti İzmir Milletvekili Ceyda Bölünmez Çankırı da yaptığı konuşmada; “Değerli İzmir MÜSİAD Şubesi Başkanı Bilal Saygılı ve MÜSİAD üyeleri ile birlikte olmaktan dolayı memnun oldum. Bilal Başkanımız her defasında toplantılara davet ediyordu ancak nasip bugüneymiş. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın istihdam seferberliğine her zaman destek olan MÜSİAD ailesi üyelerini bir kez daha tebrik ederek sözlerime başlamak istiyorum. Ülkemizin içeride ve dışarıda türlü belalarla uğraştığı zamanlarda, birtakım çevrelerin yatırım yapmamayı, ülkeyi terk etmeyi düşündüğü ortamlarda MÜSİAD ailesi 81 ilde göstermiş olduğu dik duruşla davamıza en çok destek veren sivil toplum kuruluşlarından biri olmuştur. İzmir'de ekonomiye yön veren değerli MÜSİAD üyeleri ile birlikte İzmir'i konuşmak, İzmir’in sorunları üzerine kafa yormaktan dolayı mutluyum” dedi.

musiad-izmir---m.vekili-ceyda-bolunmez-cankiri-ziyareti-(1).jpg

MÜSİAD İzmir ailesi ile önceki dönemlerde olduğu gibi yeni dönemde de birlikte İzmir özelinde güzel işler başarmaya devam edeceklerini söyleyen Bölünmez, “MÜSİAD üyelerinin İzmir’de istihdama olan direkt katkısının artarak devam edeceğine olan inancım tamdır. Önümüzdeki seçimsiz 4 yılda güzel işler ve projeleri hayata geçireceğimizi düşünüyorum. Devletimiz her zaman ülkesini seven ve ülkesine yatırım yapanların yanında yer almıştır. Bizler de sizin gibi ülkesine hizmet eden istihdam yaratan iş insanlarının dertlerini ve sorunlarını köprü görevi görerek üst makamlara her fırsatta iletiyoruz. İzmir'de Bilal Saygılı Başkanımız ile uyum içinde çalışmaya gayret ediyoruz. İş dünyasının yaşadığı sorunları minimize etmek için elimizden gelen gayreti gösteriyoruz. Bir kez daha nazik davetleri için Bilal Saygılı Başkanımıza ve MÜSİAD İzmir ailesine teşekkür ediyorum. Rabbim işlerinizde muvaffak eylesin. Allah yar ve yardımcınız olsun” dedi.

Konuşmalar sonunda MÜSİAD’lı işadamlarının sorularını cevaplayan AK Parti İzmir Milletvekili Ceyda Bölünmez Çankırı’ya ziyaretinden dolayı teşekkür eden MÜSİAD İzmir Başkanı Bilal Saygılı günün anısına hediye takdim etti.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.