AK Parti'li Bursalı: Burnunuz koku almıyor mu?

AK Parti'li Bursalı: Burnunuz koku almıyor mu?

AK Parti İzmir Milletvekili Şebnem Bursalı, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığının İZSU'ya kestiği cezaya ilişkin bir açıklama yaptı.

AK Parti İzmir Milletvekili Şebnem Bursalı, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı İZSU'ya 5 milyon 260 bin lira ceza kesmesine ilişkin bir açıklama daha yaptı.

CHP İzmir Milletvekili Rıfat Nalbantoğlu'nun konuya ilişkin açıklamalarına tepki gösteren Bursalı, "Suç üstü yakalanmanın telaşı içindeler. Her zaman olduğu gibi mağduriyet algısı oluşturmaya çalışıyorlar. Ama İzmirlinin karnı artık bu tür oyunlara tok. İl Özel İdaresi kapanalı yıllar oldu. Siz bu tesisleri eski Başkan Aziz Kocaoğlu zamanında almışsınız ve hala eksiklerini gidermemişsiniz. Yakalanınca da suçu, telaşla başkalarına atmaya çalışıyorsunuz" dedi.

sebnem-bursali-kimdir-sebnem-bursali-kac-yasinda-15978701-7638-amp.jpg

"SİZİN BURNUNUZ KOKU ALMIYOR MU?"

"Bu tesislerin çevre izin belgesi var mı? Yok. Kesilen ceza doğru mu? Doğru..." diyen Bursalı, "Daha niye yıllardır olduğu gibi yine mağdur edebiyatına sarılıyorsunuz? Bırakın artık bunları da iş yapın. İzmirli sizden laf değil hizmet istiyor. Körfez'in hali ortada. Sizin burnunuz koku almıyor mu? Siz bu koku problemini çözeceğiniz yerde sağa sola laf yetiştirmeye çalışıyorsunuz" diye konuştu.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.