AK Partili Bursalı: Kendi bölgemizde 8 milletvekilini zorluyoruz

AK Partili Bursalı: Kendi bölgemizde 8 milletvekilini zorluyoruz

AK Parti İzmir milletvekili adayı Şebnem Bursalı düzenlediği toplantı ile basın mensupları ile buluşarak gündeme dair açıklamalarda bulundu.

Toplantıya AK Parti İzmir milletvekili adayı Ömür Şanlı, AK Parti İzmir İl Başkan yardımcısı Dilaver Kişili, AK Parti İzmir İl Yönetim Kurulu üyesi Ünal Soytekin, Kader Ertemiz ve İl Kadın Kolları Başkan Yardımcısı Neşe Çakmak da katıldı. Toplantı da konuşan Bursalı, sahadaki çalışmalarından yola çıkarak, İzmir'den bir bölge de 8 vekil çıkaracaklarını söyledi.

whatsapp-image-2023-04-26-at-10-52-35.jpeg

Bursalı "Bugün tam 2 hafta oldu sahada çalışmaya başlayalı, şöyle söyleyeyim geldiğim günden beri ekip arkadaşlarımızla sahadayız. Ve saha da olmayı çok sevdim zaten ben saha insanıyım. Bu salondaki meslektaşlarımın yüzde 80 ile çalıştık diye düşünüyorum. İçinizde bende mesleki anlamda emeği olanlar var. Ben üzüm yeme peşindeyim, bağcıyı dövmekle ilgili bir derdim yok. Bana güvenilmiş fırsat verilmiş benim bu güveni boşa çıkarmamam lazım, kimse kimsenin kaşına gözüne değil güvendiği için görev verir. Ve ben evimde İzmir'de siyasete başladığım için kendimi şanslı hissediyorum. Sahadayız 15 gündür. 30 yıl boyunca siyasetçi takip etmiş bir gazeteci olarak hala çok şey öğreniyorum. Masanın bu tarafı çok farklıymış ama mesleğimin faydaları oldu mu derseniz fazlası ile var. Saha da insanların sana güvenmesi ve onlar için bir şeyler yapabilecek olmak muazzam bir şey. İzmir benim yaşadığım yer bildiğim yer ve sorunlarını bildiğim bir kent bu sorunları gidermek için bir şeyler yapabilecek olmak beni mutlu ediyor" dedi.

whatsapp-image-2023-04-26-at-10-52-35-1.jpeg

"8'İ GARANTİLEDİK, BU SÖZÜMÜ NOT ALIN"

Gazetecilerin sorularını yanıtlayan AK Parti İzmir Milletvekili adayı Şebnem Bursalı, CHP İzmir Milletvekili Tuncay Özkan'ın "her iki bölgeden 2- 3 milletvekili bile çıkarmaları zor" eleştirisine ne demek istediği soruldu. Bursalı konuya ilişkin, "Biz kendi bölgemizde 8'i zorluyoruz hatta çıkarıyoruz. En iyi anket vatandaşla yüz yüze görüşmedir. Karşısına çıkıyorsun seçmenin, elini sıkıyorsun dili ile söylemese gözü ile söylüyor. Ne düşündüğünü, o yüzden İzmir en zor illerden deniliyor biz İzmir'de bu dönem rekor bir vekil çıkaracağımıza inanıyoruz" ifadelerini kullandı.

Saha çalışmaların vatandaşlardan en çok hangi konuda şikayet aldıkları sorulan AK Parti İzmir Milletvekili Şebnem Bursalı, "Genel de yerel yönetim ile ilgili şikayet alıyoruz. Zaten artı olarak burada yaşamış bir olarak sorunları bende yakından biliyorum ama en çok hangi konular öne çıkıyor derseniz. İlk olarak ulaşım ve körfezin kokusu derim, bisikletti tramvaydı falan görsel güzel de çözüm olmadıktan sonra bir kıymeti yok. Ama biz kavga etmeye gelmedik çözüm üretmeye geldik. İnşallah 14 Mayıs'tan sonra projelerimiz hayata geçireceğiz.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.