AK Partili Çankırı görevine başladı

AK Partili Çankırı görevine başladı

Türkiye Cumhuriyeti’nin ilk kadın TBMM İdare Amiri Ceyda Bölünmez Çankırı, yemin törenin ardından görevine başladı.

24 Haziran’da gerçekleştirilen Cumhurbaşkanlığı ve 27. Dönem Milletvekili Genel seçimlerinin ardından mazbatasını alan Ak Parti İzmir Milletvekili Ceyda Bölünmez Çankırı gazi mecliste yapılan yemin töreninde yemin ederek 27. Dönem Ak Parti İzmir Milletvekilliğine başladı. 
 
Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan Başkanlığında toplanan grup toplantısına katılan Çankırı, sonrasında gerçekleştirilen yemin törenin ardından parlamento muhabirlerine açıklamalarda bulundu. Yaptığı açıklamalarda ÇANKIRI ‘Gazi Meclisimizde gönül coğrafyamızın Başkenti Mardin’imizi gururla temsil ettikten sonra, Ege’mizin incisi İzmir’imizi Cumhurbaşkanı’mızın Başkanlığında temsil etmenin heyecanını yaşıyoruz. İzmir’in konumu bizim için çok başka, çok özeldir. İzmir halkının ne kadar derdi, sorunu var ise özveri ve kararlılıkla ilgilenmekten geri durmayacağımızın bilinmesini isterim. İşimiz, derdimiz ve azmimiz her zamankinden çok. Durmak Yok, Yola Devam!’ dedi.


Sözlerine Cumhurbaşkanımızın İl başkanları toplantısında ifade ettiği gönül belediyeciliği sürecine değinen Çankırı, ‘İzmir Gönül belediyeciliğini ve üst düzey belediyeciliğini hak eden bir şehrimiz. Tarihi, turistik ve kültürel değerleri ön plana çıkarmak için üst düzey bir belediyecilik faaliyetine ihtiyacı var. Bu üst düzey belediyecilik Ak Parti’nin en büyük tecrübelerinden biri. İzmir’in artık Ak Parti Belediyeciliğinin, onun tecrübe ve birikimi ile fazlasıyla tanışmasına ihtiyacı var. Bu süreçte güzel İzmir’imizi gönül belediyeciliği parolasıyla kuşatıp Ak Parti belediyeciliği ile tanıştırmak için elimizden gelen her şeyi yapacağız.  Özellikle İzmirli kadınlarımızla daha fazla çalışarak Cumhurbaşkanımızın da söylediği gibi kaleyi içten fethedeceğiz.’ dedi. Bir süre daha muhabirlerle sohbet eden Çankırı, muhabirlerin tebriklerini kabul ederek oradan ayrıldı.
 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.