AK Partili Çankırı: "Terörle mücadelemiz devam edecek"

AK Partili Çankırı: "Terörle mücadelemiz devam edecek"

AK Parti İzmir Milletvekili Adayı Ceyda Bölünmez Çankırı, Gaziemir Çınar Mahallesinde ev ziyaretleri yaparak Doğu ve Güneydoğulu vatandaşlardan destek sözü aldı.

AK Parti İzmir Milletvekili Adayı Ceyda Bölünmez Çankırı, Gaziemir Çınar Mahallesinde ev ziyaretleri yaparak Doğu ve Güneydoğulu vatandaşlardan destek sözü aldı. Çınarın ardından Aktepe Mahallesi pazar yerini ziyaret eden Çankırı, terörle mücadelede gelinen noktayı anlattı. “Terörle mücadelemizi kararlılıkla sürdürüyoruz. PKK/PYD/YPG, DEAŞ, FETÖ tüm terör örgütleriyle eşzamanlı olarak mücadele ediyoruz” dedi.

unnamed-(4)-144.jpg

AK Parti İzmir Milletvekili Adayı Ceyda Bölünmez Çankırı, seçim çalışmaları kapsamında yaptığı ziyaretlerde terörle çok yönlü olarak süren mücadeleyi anlattı ve kararlılık mesajı verdi. Çankırı, “Mücadelemiz ülke içinde olduğu kadar, yurtdışında da sürdürmektedir. Terör örgütlerinin ülkemizi hedef alan kara propaganda, finansman ve eleman temini başta olmak üzere faaliyetlerinin sona erdirilmesi için çalışıyoruz. Özellikle AB üyesi ülkelerden, AB tarafından da terör örgütü olarak kabul edilen PKK’nın varlığına ve eylemlerine gösterilen müsamahaya son verilmesi, teröristlerin iadesi, mal varlıklarının dondurulması ve haklarında yasal süreçlerin başlatılması talep edilmektedir. PKK ile PYD’nin aynı oluşum oldukları gerçeği de her platformda ısrarla ortaya konulmaktadır” şeklinde konuştu.

BÖLGE HALKI RAHAT NEFES ALDI

Terörle mücadelenin iyi sonuçlar verdiğini dile getiren Çankırı, “Terörün faaliyetlerinden en çok zarar gören bölge halkı artık rahat bir nefes aldı. Terörün siyasi uzantılarının bölgede yaşattığı zulüm ve engellemelere devlet “dur” dedi. Kayyum atamaları bölgeye hizmet gitmesi noktasında başarılı sonuçlar elde etti. Bugün gittiğinizde yakılıp yıkılan, tarumar edilen kentler yeniden inşa edildi. PKK’nın ve siyasi uzantılarının bölge halkı üzerindeki baskısını ortadan kaldırmaya başladık. Halkın bu konudaki desteğini ve terörle mücadelede kararlılığını artık görmek mümkün. Bölge artık terörle değil yatırım ve hizmetlerle gündeme gelecek” dedi.

BİRLİK BERBERLİK VURGUSU

“Şanlıurfa Suruç’ta seçim çalışması yapan AK Partili Milletvekili ve beraberindekilere yapılan saldırı terörün çirkin yüzünü ortaya koymaktadır” diyen Çankırı, Bayram arifesinde demokratik haklarını kullanan ve seçmenlere kendini anlatmaya çalışan bir milletvekili adayını durdurmaya çalışmak, can almak son çırpınışları gösteriyor. Amaç birliğimizi bozmak, karışıklık çıkartarak seçimleri sabote etmek Türkiye’yi zayıf düşürmek. Ancak biz millet olarak birlik ve beraberliğimizi korudukça ülkemizin huzurunu hedef alan bu şer odakları asla ve asla amaçlarına ulaşamayacaklardır” diye konuştu.

İSTİKRARA DEVAM

Gaziemir Önder Caddesi esnafı ile buluşan Çankırı, İzmir’e hizmet için hazırız mesajı verdi. Bayram arifesinde Ramazanın son pidelerini fırına vermek için küreğin başına geçen Çankırı, ziyaret ettiği her fırında yaptığı gibi güzel bir paylaşım örneği olan askıda ekmek bıraktı. Bayramın birinci gününde partililerle bayramlaşan Çankırı, tüm İzmirlilerin bayramını kutladı. Bayram mesajında birlik beraberlik vurgusu yapan Çankırı, “Huzurumuzu bozmak isteyenlerin eli boşa çıkacak. 24 Haziran milletimizin ‘istikrara devam’ dediği gün olacak” dedi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.