AK Partili Çankırı, "Üreticiden tüketiciye Çeşme Enginarı"

AK Partili Çankırı, "Üreticiden tüketiciye Çeşme Enginarı"

AK Parti İzmir Milletvekili ve AK Parti Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Ceyda Bölünmez Çankırı, tarladan direkt tüketiciye ulaştırılan Çeşme Enginarına yoğun bir talep olduğunu ifade etti.

AK Parti İzmir Milletvekili ve AK Parti Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Ceyda Bölünmez Çankırı, ‘‘Çeşme Tarımsal Kalkınma Kooperatifi olarak zorlu pandemi şartlarına rağmen, yoğun talebi karşılamak adına Çeşme enginarını günlük olarak tarladan toplayıp, sofralardaki yerini almasına vesile oluyoruz. Çeşme’de tüm hızıyla devam eden enginar sezonunun bu denli yoğun geçmesinin bir diğer sebebi de çok faydalı bir gıda olmasından ötürüdür. Fosfor, kalsiyum, demir, sodyum, potasyum, magnezyum, çinko ve vitaminler açısından oldukça zengindir. Ayrıca karaciğer dostu bir sebze olup, lif yönünden de zengin olması, sindirim sistemine yardımcı olmaktadır’’ dedi. 

cbc-cesme-(4).jpeg

KADIN KOOPERATİFLERİ HEM ÜRETİCİYİ HEM DE TÜKETİCİYİ MEMNUN EDİYOR

Kadınların üretim anlamında daha etkin bir rol alması için kadın kooperatiflerine olan desteği ile bilinen Bölünmez Çankırı sözlerine şöyle devam etti, ‘‘Kooperatifimize bağlı enginar üreticilerimiz, kooperatif kanalı ile yapılan kampanyalarla günlük olarak taze vakumlanmış olarak müşteriye sunmaya devam ediyorlar. Hemşehrilerimizin ve tüketicilerimizin sağlığı ilk öncelikli meselemizdir. Her aşamada hijyen kurallarına dikkat ediyor, ürünün taze ve sağlıklı oluşunu kontrolden geçiriyoruz. Paketlemeler ve kargo işlemleri yine aynı hassasiyet ile sürdürülüyor. Bu noktada belirlediğimiz fiyat politikasında inisiyatifimizi, kar amacı gütmeden sadece üreticilerimizin mağduriyet yaşamaması yönünde kullanıyoruz. Kooperatif kampanyaları üreticilerimizin yüzünü güldürürken, tüketicilerimiz de hem ürünün kalitesinden hem de hizmetten oldukça memnunlar. Çeşme markası altında bu ürünlerin talep edilişi ve satışları, kadın istihdamına destek olacak ve kadınlarımızı ekonomik olarak güçlendirecektir. Bu eşsiz ve sağlıklı ürünleri sofralarında görmek isteyen tüm hemşehrilerimiz, Çeşme Tarımsal Kalkınma Kooperatifimiz ile iletişime geçebilirler.’’

cbc-cesme-(3).jpeg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.