AK Partili Çankırı'dan 15 Temmuz mesajı! 'Bu bir destandır!'

AK Partili Çankırı'dan 15 Temmuz mesajı! 'Bu bir destandır!'

AK Parti İzmir Milletvekili Ceyda Bölünmez Çankırı 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü nedeniyle mesaj yayımladı.

AK Parti İzmir Milletvekili Ceyda Bölünmez Çankırı, "O gece geleceğine sahip çıkan milyonlar abdestlerini alıp şehadet şerbetini içmek için oradaydılar. Bu milletin gönlünde yer etmiş kim varsa, 15 Temmuz’da zihinlerde onlar canlandı. Bilinmelidir ki; Aziz milletimiz Selçuklu’dan bu yana vatanının bölünmez bütünlüğüne yapılan saldırıların farkındadır. Bu bir destandır. Bir zaferdir" dedi.

ceyda-bolunmez-cankiri-004.jpg

Yazılı açıklama yapan AK Parti İzmir Milletvekili Ceyda Bölünmez Çankırı, şunları belirtti;

   Tarihten beri nice zorlukları aşan aziz milletimiz, yine büyük bir inanç, azim ve kararlılıkla; dinine, vatanına, milletine, özgürlüğüne ve hukuk düzenine sahip çıkmış, hain işgal girişimi, Allah’ın inayeti, Cumhurbaşkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan’ın dirayeti ve aziz milletimizin cesaretiyle, bütün dünyaya örnek olacak, tarihe altın harflerle kazınacak şanlı bir destanla bertaraf edilmiştir.

   15 Temmuz Destanı’nın kahramanları şehitlerimiz, gazilerimiz ve asil milletimizdir. O gece 251 vatandaşımız şehit mertebesine ulaştı, 2 bin 194 vatandaşımız da yaralanarak gazi oldu. O gece geleceğine sahip çıkan milyonlar abdestlerini alıp şehadet şerbetini içmek için oradaydılar. Bu milletin gönlünde yer etmiş kim varsa, 15 Temmuz’da zihinlerde onlar canlandı. Bilinmelidir ki; Aziz milletimiz Selçuklu’dan bu yana vatanının bölünmez bütünlüğüne yapılan saldırıların farkındadır. Bu bir destandır. Bir zaferdir.

   O karanlık gece Cumhurbaşkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan’ın çağrısıyla sokağa inen binlerce vatandaşımız her şehirde meydanları hainlere bırakmamış, vatanına, bayrağına ve demokrasine sahip çıkmıştır. Bir an olsun canlarını düşünmeden tankların altına atıp, bedenlerini silahlara karşı siper eden vatandaşlarımız tüm dünyaya bir kez daha Türk’ün gücünü ve kararlılığını göstermiştir. 15 Temmuz, bir kez daha tüm dünyaya Aziz Milletimizin kolay kolay teslim olmayacağını kanıtlamıştır.

   15 Temmuz darbe girişiminde, FETÖ’cü darbecilerin hedeflerinden biri de Türkiye Büyük Millet Meclisi idi. Sokaklar gibi Meclis de o gece darbeye direndi. Bizler de milletvekilleri olarak hiç düşünmeden Meclis'e koştuk. Darbeciler, bizler Genel Kuruldayken Meclis'i hedef aldı. Milli iradenin kalbi o gece ağır yara aldı ama dimdik ayakta kaldı.

   Cumhurbaşkanımızın etrafında kenetlenen milletimiz hain darbe girişimine en büyük cevabı meydanları boş bırakmayarak vermiştir. Bu duygu ve düşüncelerle birlikte istiklaline ve istikbaline sahip çıkan Aziz Milletimize şükranlarımı bir kez daha sunarken, Rabbimiz’den böylesine kanlı ve acı dolu bir geceyi bizlere bir daha yaşatmaması için dua ediyorum. Ülkesine milletine, bayrağına ve devletine sahip çıkan herkesten Allah razı olsun.
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.