AK Partili Çankırı’dan Selçuk’a teşekkür ziyareti

AK Partili Çankırı’dan Selçuk’a teşekkür ziyareti

AK Parti İzmir Milletvekili Ceyda Bölünmez Çankırı, Selçuk’taki teşekkür ziyaretlerinde ekonomik saldırılara karşılık esnafın yanında olduklarını belirtti.

AK Parti İzmir Milletvekili Ceyda Bölünmez Çankırı, “Bize ekonomik olarak diz çöktürmeye çalışıyorlar. Ancak biz kimseye boyun eğmedik, kimsenin karşısında diz çökmedik” dedi.


AK Parti İzmir Milletvekili Ceyda Bölünmez Çankırı, teşekkür ziyaretlerine hız kesmeden devam etti. Bölünmez Çankırı, teşekkür için uğradığı Selçuk’ta ilk olarak güne AK Kadınlarla birlikte kahvaltı yaparak başladı. 24 Haziran seçimlerinde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a, partiye ve kendisine destek olan AK Kadınlara pozitif ayrımcılık yaparak onlarla kahvaltıda buluştuklarını dile getiren Bölünmez Çankırı, Selçuklu AK Kadınların yaptığı çalışmalardan memnun olduğunu belirtti. 
 

DİMDİK AYAKTAYIZ
 

Kadınlarla buluşmasının ardından Selçuk’taki esnafları dolaşan, yolda gördüğü vatandaşlarla ilgilenen Bölünmez Çankırı’ya Selçuklular da büyük teveccüh gösterdi. Esnafın sorunları ile ilgilenen Bölünmez Çankırı, dolar üzerinden Türkiye’ye yapılan saldırılara karşılık dimdik ayakta durduklarını belirterek şunları söyledi: “Türkiye’ye karşı dolar üzerinden yapılan saldırılar ile bizi ekonomik olarak diz çöktürmeye çalışıyorlar. Ancak bilmiyorlar mı ki biz Ne Çanakkale’de ne Kurtuluş Savaşı’nda ne de 15 Temmuz’da kimseye boyun eğmedik, kimsenin karşısında diz çökmedik. Selçuk’ta ve daha önce teşekkür için gezdiğim yerlerdeki esnaf kardeşlerimizin bize olan inançları sarsılmaz bir şekilde devam ediyor. Faiz lobisinin oyunlarına karşılık milletimiz Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan ve bizim yanımızda durmaya devam ediyor. Bizler de bu zor günlerde esnafımızın ve vatandaşımızın yanında olmaya çalışıyoruz. Allah’ın izni ve milletimizin gücü ile kimse bize diz çöktüremez” dedi. 
 

AK BELEDİYECİLİK FARKI 
 

Esnaf ziyaretlerinin ardından AK Partili Selçuk Belediyesi’ni de ziyaret eden Bölünmez Çankırı’yı burada Selçuk Belediye Başkanı Dr. Dahi Zeynel Bakıcı ve belediye personeli çiçekler ile karşıladı. Belediye personeli ile tek tek ilgilenen Bölünmez Çankırı, tüm birimleri ziyaret ederek, belediye çalışmaları hakkında bilgi aldı. AK Partili Belediyelerin olduğu yerde belediye hizmetlerinde farkın hissedildiğini belirten Bölünmez Çankırı, 2019 yerel seçimlerinde Büyükşehir’in de alınması ile birlikte Selçuk ve diğer ilçelerde daha fazla hizmet yapabileceklerini vurguladı.
 

ESNAFIMIZIN YANINDAYIZ
 

56 No’lu Efes-Selçuk Otobüsçüler Kooperatifine de ziyarette bulunan Bölünmez Çankırı burada dolmuşçu esnafının sorunlarını dinledi.  Başkan Şahin Gökçe tarafından sorunları bizzat dinleyen Bölünmez Çankırı, dolmuşçu esnafının sorunlarını çözümü noktasında gerekli birimlerle temasa geçileceğini bildirdi. Terminaldeki temizlik sıkıntılarından ve şehir içerisinde hizmet vermelerinin engellendiğinden bahseden Başkan Gökçe, bu konuda Bölünmez Çankırı’dan gerekli girişimlerde bulunmasını talep etti. Ziyaretlerinde taksici esnafını da ihmal etmeyen Bölünmez Çankırı, taksi durağında şoförler ile oturup sohbet etti. Selçuk’taki taksici esnafı havaalanına yolcu götürdüklerinde dönüş yolunda yolcu alamamalarından dem vururken, Bölünmez Çankırı aynı sorunu Menderes’teki taksici esnafından da duyduğunu konuyu bildiğini ve gerekli makamlarla görüşmeleri yapacağını belirterek, taksici esnafının yanında olduklarını söyledi. 


Selçuk Devlet Hastanesi ve Atatürk Bulvarı üzerinde yer alan Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Merkezi’ni de ziyaret eden Bölünmez Çankırı, burada tedavi gören hastalarla da yakından ilgilendi. Selçuk Devlet Hastanesi Başhekimi Uzman Doktor Murat Samsa tarafından hastane ve birimleri hakkında bilgi alan Bölünmez Çankırı, Selçuk Devlet Hastanesi’nin daha iyi hizmet verebilmesi için ellerinden geleni yapmaya hazır olduklarını bildirdi. 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.