AK Partili Çelik, ilçe ilçe saha çalışmasında!

AK Partili Çelik, ilçe ilçe saha çalışmasında!

AK Parti İzmir 2. bölge milletvekili adayı Ahmet Can Çelik, seçim çalışmalarını sahada partisinin yatırımlarını anlatarak sürdürüyor.

MEDYA EGE – 14 Mayıs’ta gerçekleştirilecek seçimlere 25 gün kala, milletvekili adaylarının kent genelindeki seçim çalışmaları sürüyor.

ft7foxoxoaempeh.jpg

İlçelerde vatandaşlar ve parti örgütleri ile bir araya gelen milletvekili adayları, vatandaşlara partilerinin çalışmalarını da anlatmaya devam ediyor.

ft7foxmxgaafcxm.jpg

DİKİLİ VE BERGAMA'DA SAHA ÇALIŞMASI

AK Parti İzmir 2. Bölge milletvekili adayı Ahmet Can Çelik, Dikili ve Bergama’da oda ve esnaf ziyaretleri gerçekleştirdi.

ft8zectx0a8qfjh-1.jpg

Dikili’de, Ziraat Odası, Ağrılılar Derneği, Mardinli kömür işletmecilerini; Bergama’da ise pazar yerini ziyaret eden milletvekili adayı Çelik, öte yandan, AK Parti İzmir Milletvekili Ceyda Bölünmez Çankırı’ya saha çalışmasında da eşlik etti. Saha çalışmasında Bergama Belediye Başkanı Hakan Koştu da yer aldı.

ft8zecrwiaaxrd2.jpg

Milletvekili adayı Çelik, seçim çalışmalarına ilişkin şunları aktardı: “Kıymetli teşkilat mensuplarımızla birlikte Cumhurbaşkanımız sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın Türkiye Yüzyılı vizyonunu anlatmak üzere esnaf ziyaretleri yaparak, hemşehrilerimizle bir araya geldik. Her bir vatandaşımıza bölgeye yaptığımız yatırımları ve gelecek dönemde yapacağımız yatırımları kapı kapı dolaşarak anlatıyoruz.”

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.