AK Partili Doğan, "Aileler de çocuklar da mutsuz"

AK Partili Doğan, "Aileler de çocuklar da mutsuz"

Karabağlar Gazi Mahallesi'nde katıldığı ev toplantısında konuşan Bilal Doğan, Karabağlar'da çocukların oynayabilecekleri çocuk parklarının bulunmadığını vurguladı. Doğan ne çocukların, ne de ailelerin Karabağlar'da mutlu olmadığını belirtti.

Ak Parti Karabağlar Belediye Başkan Adayı Bilal Doğan, Gazi Mahallesi'nde düzenlenen ev toplantısında vatandaşlarla bir araya geldi. Karabağlar'ı Ak Belediyecilik anlayışıyla tanıştırmak için gece gündüz çalıştıklarını ifade eden Doğan, yerel yönetimin amacının her mahalleye gereken hizmeti eşit şekilde vermek olduğunun altını çizdi. Her mahallenin farklı ihtiyaçları, talepleri ve sıkıntıları olduğunu aktaran Doğan, ''Belediye başkanı da mahalle mahalle gezerek bu sıkıntıları yerinde tespit edip bununla birlikte çözümleri yerine gerçekleştirmek için çalışmalıdır. Biz de seçime kadar her mahallemizi dolaşıp, vatandaşlarımızın sorunlarını dinleyerek göreve geldiğimizde halkımızın sıkıntılarını çözecek projelerimizi devreye sokacağız'' dedi.

img-20190222-wa0019.jpg

KAYBEDECEK VAKİT YOK

Karabağlar'da ciddi bir otopark sorununun olduğunu ve bu sıkıntıyı çözebilmek adına yerel yönetimin hiçbir proje üretemediğini ifade eden Doğan “ Vatandaşlarımız bu konuda bizi uyarıyolar ve bu sıkıntının çözülebilmesi için destek veriyorlar. İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Nihat Zeybekci'nin de 31 Mart seçimleriyle birlikte göreve geldiğinde hayata geçireceği ortak projelerle bu sıkıntılar son bulacak. İzmir'in artık hizmete ihtiyacı var. Denizli'de yaptığı projelerle adından söz ettiren Nihat Zeybekci'yi vatandaşlarımız destek vermeli ki İzmir'i şahlandırsın. Artık ne İzmir'in ne de Karabağlar'ın kaybedecek 5 senesi yok. Bu şehri, ilçeyi vatandaşlarımızla hep birlikte yöneteceğiz. Vatandaşlar ne talep ederlerse yasalar çercevesinde hepsini gerçekleştireceğiz.” dedi.

NE ÇOCUKLAR NE DE AİLELER MEMNUN

Karabağlar'da çocukların oyun oynayabilecekleri parkların yetersizliğinden her annenin yakındığını söyleyen Doğan “ Çocuklarımızın keyifle vakit geçirebilecekleri oyun parkları yok. Annelerimiz bizi yolda çevirip bize bunu söylüyorlar. Biz de onlara her defasında söz veriyoruz, devlete ait ne kadar boş alan var ve planlama dahilinde ise oralara çocuklarımız için parklar yapacağız. Karabağlar'ın şu anki durumundan ne çocuklar ne de yetişkinler memnun. Ama hep birlikte 1 Nisan sabahına mutlu uyanıp, bütün halkımızın isteklerini yerine getirmeye başlayacağız” diyerek sözlerini bitirdi.
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.