AK Partili Doğan: “Karabağlar’da Sorunlara Çare Olacağız”

AK Partili Doğan: “Karabağlar’da Sorunlara Çare Olacağız”

Seçim çalışmalarını Karabağlar’da Katılımcı Sanayici ve İş adamları Derneği (KASİAD) ziyareti ile sürdüren AK Parti Karabağlar Belediye Başkan aday adayı Bilal Doğan, Yeşillik Caddesi ve mobilyacılar bölgesinde incelemelerde bulundu.

Bölgede birçok eksikliğin olduğunu belirten Doğan, “Burada belediyecilik yapılmamış. Karabağlar’da sorunlara çare olacağız” dedi. Seçim çalışmalarını ara vermeden sürdüren AK Parti Karabağlar Belediye Başkan aday adayı Bilal Doğan, Karabağlar’da Katılımcı Sanayici ve İş Adamları Derneği(KASİAD) üyeleri ile bir araya geldi. KASİAD Başkanı Murat Yaman ile birlikte KASİAD üyelerinin Karabağlar’da bulunan iş yerlerini ziyaret eden Doğan, esnafın sıkıntılarını ve isteklerini dinledi. Bölgede uzun süre incelemelerde bulunan Bilal Doğan, eksikleri not aldı. İş yerlerini teker teker dolaşan ve esnafla yakından ilgilenen Doğan, sorunların giderilmesi için çözüm önerilerinde bulundu. Aday gösterilmesi ve seçilmesi halinde bölgede yapacak oldukları çalışmalar hakkında KASİAD üyelerine bilgi verdi.

BELEDİYECİLİK HİZMETLERİ YAPILMAMIŞ

Karabağlar’da KASİAD üyeleri ile bir araya gelen AK Parti Karabağlar Belediye Başkan aday adayı Bilal Doğan, Yeşillik Caddesinde faaliyette bulunan iş yerlerine ziyaret etmeden önce bölgede uzun süre boyunca incelemelerde bulundu. Bölgede mobilya sektörü dışında mobilyaya malzeme üreten çeşitli sanayi alanların olduğunu dile getiren Doğan, “Bölgede uzun süre gezerek incelemelerde bulunduk. İlk izlenimlerime göre özellikle çöplerin düzenli toplanmadığını gördük. Yolların bozuk ve altyapıda da büyük eksiklikler var. Karabağlar Belediyesi bölgeye ilgisiz kalmış. Belediyecilik hizmetleri yapılmamış. Sokaklar dar olduğu için nakliyat ve trafik sorunu yaşanılıyor. Özellikle Yeşillik caddesinin iç kısımlarında bu sorun oldukça kendini gösteriyor” dedi.

2-523.jpg

KÜÇÜK ESNAFI SAHİP ÇIKACAĞIZ

Aday gösterilip seçilmeleri halinde Yeşillik caddesi ve iç tarafındaki bölge ile yakından ilgileneceklerini belirten Doğan, “Burada çeşitli sektörlerde faaliyet gösteren firma var. Bu firmaların ara eleman sıkıntısını gidereceğiz. Bunu da çıraklık eğitim merkezleri kurarak çözeceğiz. Hem nitelikli eleman yetiştireceğiz hem de istihdam sağlayarak bölgemizdeki işsizliği azaltacağız. Bunu sosyal sorumluluk projesi çerçevesinde yapacağız. Aynı zamanda alt yapı sorunlarını el atacağız. Yeni imar planları ile bölge trafiğini ve nakliyatta yaşanan sorunları çözeceğiz. Esnafımızı dinleyerek, esnafımızın sorunlarını çözümler sunacak faaliyetlerde bulunacağız. Küçük esnafı sahip çıkacağız ve sorunlarını çözeceğiz” diye konuştu.

KASİAD Başkanı Murat Yaman ise nazik ziyaretlerinden dolayı Bilal Doğan’a teşekkür ederek, bölgede çok sayıda küçük esnaf olduğunu ve esas olanın ise küçük esnafın sorunlarının çözümü olduğunu söyledi. KASİAD üyeleri de Bilal Doğan aday adaylık sürecinde başarı dileklerini iletti. 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.