AK PARTİLİ DOĞAN’A BİR DESTEK DE MARDİNLİLER FEDERASYONUNDAN

AK PARTİLİ DOĞAN’A BİR DESTEK DE MARDİNLİLER FEDERASYONUNDAN

Mardinliler Federasyonunu Başkanı Ahmet Tunç “İzmir’in sorunlarının tespitinde, çözümünde Bilal Doğan örnek bir mücadele adamıdır” diyerek 24 Haziran seçimlerinde desteklerini açıkladı.

Sivil toplum örgütlerine, meslek odalarına ve esnafa yönelik ziyaretlerini sürdüren Ak Parti İzmir 1'inci Bölge Milletvekili Adayı Bilal Doğan, Mardinliler Federasyon’unda yoğun ilgiliyle karşılandı. 


Mardinliler Federasyonunu Başkanı Ahmet Tunç,  Bilal Doğan’nın yıllarca İzmir’in sorunlarına dair önemli tespitlerde, önerilerde bulunduğunu; bazı projeleri merkezi hükümete illettiğini, sürekli çözümler ürettiğini belirterek şunları söyledi: “İzmir’in sorunlarının tespitinde ve çözümünde Bilal Doğan örnek bir mücadele adamıdır.  Gündeme getirdiği bir çok yerel sorunun çözümünün takipçisi olmuştur.  Belgelere, projelere, verilere dayalı olarak İzmir Büyükşehir Belediyesi'ni sadece eleştirmekle kalmamış, çoğu zaman ışık tutmuş, yol göstermiştir. Bilal Doğan aynı zamanda Çankaya’nın merkezinde esnaftır. Aramızdan biridir ve hangi mahallede ne sorun var çözümü nedir bilenlerdendir. Ankara’ya böyle bir vekili göndermek bizim için heyecan vericidir.”


DOĞAN: İZMİR’İ  SEVİYORUZ


Ak Parti İzmir 1'inci Bölge Milletvekili Adayı Bilal Doğan, gördüğü ilgiden ve verdikleri destekten dolayı teşekkür etti. Doğan, bu destekler sayesinde Türkiye Büyük Millet Meclisi’ne (TBMM) gideceğini ve bu yüzden de mecliste çok işi olduğunu söyledi. 


Doğan, İzmir’de yaşayan ve İzmir’e gönül vermiş herkes için elinden geleni yapacağını ifade ederek, “İzmir, Türkiye’nin bir yansımasıdır. İzmir'de memleketimizin dört bir yanından gelmiş ve İzmir'i yuvası yapmış insanlar var. Mardinli, Edirneli, Iğdırlı, Karslı, Muğlalı, Antalyalı, Ankaralı, Yozgatlı, Hakkarili, Diyarbakırlı, Konyalı, Sivaslı, Manisalı ve daha bir çok ilden insanlar gelmiş ve İzmir'i kendilerine ev edinmiş. Bizler İzmir sevgisinde buluşmuş insanlar olarak bütün ülkeyi seviyoruz. Bizim için oralı, buralı yok. Biz evimizdeki tüm insanları seviyor ve hiçbiri arasında ayrım yapmıyoruz. Seçilmem halinde herkesin mutluluğu ve iyiliği adına çalışacağıma söz veriyorum'' diye konuştu.
 

‘İZMİR’İN YERİNDE SAYMA HALİ DEĞİŞMELİ’
 

İzmir’in çok ciddi sorunları olduğunu belirten Doğan, bunun için ellerini taşın altına sokmaktan hiç çekinmediklerini ve bu yüzden tüm İzmirlilerin İzmir’in sorunlarını çözmek için çalışacak adaylara oy vermeleri gerektiğini söyledi.
İzmir’in yerinde sayma halinin bir an önce değişmesi gerektiğini vurgulayan Doğan: ''İzmir'in bu mevcut durumdan çıkabilmesi için sorunlara çözüm üretecek, TBMM’de takipçisi olacak milletvekillerine ihtiyacı var. Bu potansiyel de Ak Partili milletvekillerinde var. Bu amaçla tüm İzmirlileri İzmir'i tanıyan ve hayatını bu kente adamış adaylara oy vermeye çağırıyorum” dedi.
 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.