AK Partili Doğruca’dan Sert Açıklama 

AK Partili Doğruca’dan Sert Açıklama 

Karabağlar Belediyesi’nin itirazı sonucu Karabağlar’da yapılması planlanan TOKİ konutlarıyla ilgili olarak yürütmeyi durdurma kararı çıkmasına AK Parti Karabağlar İlçe Başkanı İrfan Doğruca’dan sert açıklama geldi.

Başkan Doğruca, CHP’li Başkan Selvitopu’nu eleştirerek, “Takoz siyaseti yapıyorlar. Vatandaşı mağdur ediyorlar” dedi. İzmir’in Karabağlar İlçesi’nde yapılması yıllar önce planlanan TOKİ konutlarıyla ilgili olarak, yenilenen planlara da CHP’li Karabağlar Belediyesi tarafından itiraz edildi. Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu’nun imzasıyla yapılan itiraz sonucu mahkeme, TOKİ planlarıyla ilgili yürütmeyi durdurma kararı verdi. Yıllardır yapılması düşünülen, farklı tarihlerde, farklı planlamalarla yeniden gündeme gelen Karabağlar’daki TOKİ konutlarının yapılması, bir başka bahara ve bir başka plana kaldı.

AK Parti Karabağlar İlçe Başkan İrfan Doğruca, TOKİ konutlarından almak için başvuran 30 bin kişiden kurayla belirlenen ve hak sahibi olan 750 vatandaşın yıllardır kira ödeyerek ev sahibi olabilme şansını kullanamadığını belirterek, itirazla yeni planları da durduran Karabağlar Belediye Başkan Muhittin Selvitopu’na sert konuştu. Belediye Başkanı Selvitopu’nun, makam koltuğu ile makam odası duvarı arasında sıkışın başkan olduğunu söyleyen Başkan Doğruca, ‘Takoz siyaseti yapıyorlar. Vatandaşı mağdur ediyorlar” dedi.

2a4dcafb-0255-4ef7-9235-8e9a51afcc2e.jpg

AK Parti İlçe Başkanı İrfan Doğruca’nın sosyal medya üzerinden yaptığı o sert açıklama:

“Karabağlar ilçemiz Uzundere Mevkii’ne TOKİ tarafından geçen yıl kura çekimi yapılıp hak sahipleri belirlenen, dar gelirli vatandaşlarımızın faydalanacağı sosyal konutların yapım ihalesi, Karabağlar Belediyesi'nin CHP'li Başkanı Sn. Muhittin Selvitopu'nun açtığı dava neticesinde iptal edildi. 

Dün bir müjde gibi gerek sosyal medya hesaplarından gerekse yerel medya haber sitelerinde kamuoyuna duyurduğu iptal kararına sevinen Sn Selvitopu,  Kendine ödev edinecek ki dar gelirli, emekli, engelli ve şehit yakını vatandaşlarımızın kira öder gibi taksitle ev sahibi olmasına karşı çıkıyor dava üstüne dava açarak, bu hizmeti engellemeye çalışıyor. 

Tek icraatı dava açmak olan, Karabağlar ilçemize bir çivi dahi çakmayan CHP’li Belediye Başkanı Selvitopu,  düşün artık fakir fukaranın garip garibanın yakasından, bir faydanız yok bari takoz koymayın.

Hangi vicdan; insanların  umutlarına, hayallerine, mutluluğuna düşman olabilir, sıcak bir yuvaya kavuşmalarını sağlayacak bu projeye karşı çıkabilir!  Karabağlar 'lı hak sahipleri ve vicdan sahibi her insan, Chp'li Karabağlar Belediyesi Başkanının bu yaptığını asla unutmayacaktır.

Her zaman olduğu gibi insanlarımıza umut olmaya gönüllere dokunmaya devam edeceğiz, ne yaparsanız yapın ne kadar dava açarsanız açın en fazla hizmeti geciktirebilirsiniz.  Birçok projeyi söz verdiği halde gerçekleştirmeyen Sn Selvitopu, Karabağlar ilçemizin  gelişimine, kalkınmasına, yenilenmesine ek katkı koyacak birçok hükümet projesine yaptığı itiraz ve açtığı davalarla, engel olmaya çalışmıştır.

Makam odası duvarları ile Makam koltuğu arasına sıkışan, Karabağlar 'lı hemşerimizden bi haber olan Sn Selvi topu, artık Karabağlar’ın ihtiyacına cevap olamadığını kendi anlamış olacak ki takoz siyasetine devam etmektedir. Buradan kendisine sesleniyorum,  istediğiniz kadar takoz siyaseti yapın,  biz eser siyaseti yapmaya devam edeceğiz ve Karabağlarlı hemşerimizin konutlarını yapıp BİTİRECEĞİZ. 

Sizler takoz siyaseti yaparak, davalarla hizmetlerimizi engelleyeme devam edin, biz eser siyaseti ile hizmet üretmeye devam edeceğiz.  Karabağlarlı hemşerilerimize eser ve hizmet  üretmeyen ve  Vatandaşlarımızın umutlarını baltalamaya çalışanlar, yine hüsrana uğrayacaklar.”

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.