AK Partili Erdoğan: 9 Bin Kişiyi Öldüreceklerdi

AK Partili Erdoğan: 9 Bin Kişiyi Öldüreceklerdi

AK Parti Gaziantep Milletvekili Mehmet Erdoğan ortaya çok büyük iddialar attı.

AK Partili Mehmet Erdoğan darbecilerin CIA desteğiyle hareket ettiğini ve başarılı olsalardı 9 bin kişiyi öldüreceklerini bunların arasında Cumhurbaşkanı, Başbakan, Bakanlar ve milletvekillerinin de olduğunu söyledi. 

Sokağa çıkan halk önledi

Erdoğan, Fethullah Gülen'in 9 bin kişiyi öldürme planının sokağa çıkan halk tarafından engellendiğini söyleyerek Paralel Devlet Yapılanması'nın (PDY) resmi yapılarda güçlü olduğunu ve ciddi manada parasal güce sahip olduğunu ifade etti. Tüm bu imkanlara rağmen PDY'nin üst akıl tarafından darbe girişimine itildiğini söyleyen vekil, Akıllara CIA geldiğini söyleyerek şu ifadeleri kullandı: "Çünkü, yıllardır Fethullah Gülen Amerika’da. Pensilvanya’da CIA’nın kucağında, FBI’nin yakınındaki 400 dönüm arazide muhafaza ediliyor. Fethullah Gülen bir kukla ve CIA ona darbe yaptıracaktı"

17-25 Aralık kansız darbeydi

Cemaat tarafından ortaya çıkarılan 17-25 Aralık'ın ilk kansız darbe girişimi olduğunu söyleyen Erdoğan, başarılı olamadıkları için 15 Temmuz darbe girişimini gerçekleştirmeye kalktıklarını söyledi. CIA'nin arkalarında olduğunu söyleyen Erdoğan, CIA'nin aynı zamanda Suriye'de Marksist Leninist bir devlet kurmak istediğini de söyledi.

Erdoğan halkı uyarıp kefeniyle halkın arasına indi

Darbe girişiminin Cumhurbaşkanı'nın halkı uyarması ve kefeniyle halkın arasına inmesi sayesinde engellendiğini söyleyen Erdoğan her tankın ucunda 3-5 şehit olduğunu söyleyerek halkın kurşunların ve tankların üzerine yürüdüğünü söyledi.

Milletvekillerini öldüreceklerdi

Darbe girişimcilerine psikopat olarak nitelendiren Erdoğan, amaçlarının parlamenter sistemi yok etmek olduğunu söyleyerek bu yüzden Meclis'i yok etmek istediğini söyledi. Meclis'e atılan bombaların Meclis'i içindekilerle beraber yok etmek amacıyla atıldığını söyleyen vekil darbenin gece 03.00'de başarılı olarak gerçekleştirilmesi durumunda onbinlerce ölü olabileceğini ifade etti.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.