AK Partili Eski Vekil Tutuklandı!

AK Partili Eski Vekil Tutuklandı!

AK Partili eski vekil çıkarıldığı mahkemede FETÖ'den tutuklandı.

Fethullah Gülen'in terör örgütü FETÖ/PDY'ye yönelik operasyonlar kapsamında bir süre önce gözaltına alınan eski Trabzon AK Parti milletvekili Prof Dr. Aydın Bıyıklıoğlu çıkarıldığı mahkemede tutuklandı. 

15 Temmuz darbe girişiminin ardından Fethullah Gülen'in terör örgütü Fethullahçı Terör Örgütü ve Paralel Devlet Yapılanması'na yönelik gerçekleştirilen operasyonlar çerçevesinde kısa bir süre önce gözaltına alınan AK Parti eski Trabzon Milletvekili Prof. Dr. Aydın Bıyıklıoğlu'nun da içinde olduğu 8 kişi çıkarıldıkları mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi. 

KTÜ'ye yönelik gerçekleştirilen operasyonlarda...

Karadeniz Teknik Üniversitesi'ne (KTÜ) yönelik gerçekleştirilen operayonlar çerçevesinde gözaltına alınan 17 kişi dün gece nöbetçi hakim karşısına çıkartılarak yargılandı. Savcılık ifadesinin ardından mahkemeye sevk edilen toplamda 17 kişiden 8'i adli kontrol şartıyla serbest bırakılırken bir kişi serbest bırakıldı geriye kalanların tamamı ise tutuklandı. Öte yandan tutuklananlar arasında olan AK Parti Eski Milletvekili Aydın Bıyıklıoğlu'nun da olduğu 8 kişinin isimleri ise şu şekilde: Aydın Bıyıklıoğlu, Lokman Altun, Habip Eroğlu, Aynan Usta, Deniz Güney, Coşkun Hamzaçebi, Hüseyin Ayaz ve Bünyamin Sarı.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.