AK Partili Günaydın'dan Başkan Uygur'a sert yanıt!

AK Partili Günaydın'dan Başkan Uygur'a sert yanıt!

AK Parti Torbalı İlçe Başkanlığından Torbalı Belediye Başkanı İsmail Uygur'a sert yanıt geldi.

Yapılan açıklamada şu cümlelere yer verildi:

"Torbalı'nın sokaklarında görülmeyen, halktan köşe bucak kaçan, makamına bile gitmeyen, kağıt üzerindeki Belediye Başkanı İsmail Uygur bir açıklama yapmış. Yaptığı bütün işler gibi açıklaması da nefret dolu ve yalan üzerine temel edilmiş. Eskiler, 'Üslub-u beyan, ayniyle insan' derler. Kendisinin üslubu, nasıl bir insan olduğunu net bir şekilde ortaya koymuş. 

Kağıt üzerindeki Belediye Başkanı İsmail Uygur, Torbalı'nın evladı, ilçenin bağrından çıkmış kıymetli Milletvekilimiz Mahmut Atilla Kaya'ya fütursuzca saldırıyor. Sebebini çok iyi biliyoruz. Çünkü yapmış olduğu hukuksuzluklara ve vatandaşın üzerinde kurmaya çalıştığı baskıya karşı duracak, Torbalı'nın hakkını-hukukunu her zeminde en güçlü bir şekilde savunacak kişi Sayın Mahmut Atilla Kaya'dır. Bunu çok iyi biliyor. Bu sebeple kimyası bozuluyor, türlü yalanlara başvuruyor, ağzından köpükler çıkartarak, mahalle ağzıyla konuşarak milletin vekiline saldırıyor. 

Biz seni çok iyi biliyoruz İsmail Uygur. 

Bu ilçede kırk kişiyiz, birbirimizi biliriz. 

Seni de iyi biliyoruz, Milletvekilimiz Mahmut Atilla Kaya'yı da biliyoruz. 

Torbalı'daki herkes biliyor. Kendi partililerin dahil, farklı siyasi görüşlerdeki birçok insan bile, Milletvekilimiz Mahmut Atilla Kaya'nın Torbalı'ya ve Torbalı halkına olan hizmetlerini takdir ediyor. 

Zamanında siz de bu ilçeden bir milletvekili çıkardınız. 5 yıl milletvekilliği yaptı, Torbalı'ya 5 defa bile uğramadı. Ancak Sayın Mahmut Atilla Kaya, seçildiği günden beri Torbalı'daki ofisinde 120 defa halk buluşması tertip etmiş ve sadece 10 bine yakın Torbalılı hemşehrimizi ofisinde ağırlamıştır. Siz köşe bucak halktan kaçarken her daim halkla iç içe olan bir siyasetçiyi kıskanmanız tabi ki normal. 

İsmail Uygur'un Torbalı'yı bilmediğini, meselelere karşı bir vukufiyetinin bulunmadığını biliyorduk, bu açıklamasıyla tamamen ikna olduk. Torbalı'yı hala 10 sene önceki Torbalı zannediyor. Bu ilçeye neler yapıldığından haberdar değil. 

Evet, Torbalı'nın herkesin gıpta ile baktığı Devlet Hastanesi Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın tensipleri, Son Başbakanımız ve İzmir Milletvekilimiz Sayın Binali Yıldırım'ın, İzmir Milletvekilimiz Sayın Mahmut Atilla Kaya'nın gayretleriyle tamamlandı. Senin bütün engellemelerine, inşaat ruhsatı vermemek için attığın türlü taklalara rağmen. Unuttuk mu sanıyorsun! 

Eski hastanemizin bulunduğu alana yapılan, ultra modern Yeni Diş Hastanesi Sayın Mahmut Atilla Kaya'nın girişimleriyle yapıldı. 

Sayın Mahmut Atilla Kaya'nın Milletvekilliği döneminde, kendisinin girişimleri ve gayretleriyle Torbalı'ya 45 yeni okul yapıldı. 

Yollardan, kavşaklardan bahsetmişsin. Yeni Otoban Kavşağı, Kaplancık-Özbey-Yeniköy-OSB'ye giriş-çıkış sağlayan bağlantı yolu Sayın Mahmut Atilla Kaya'nın girişimleriyle yapıldı. İzmir-Aydın devlet yolunun Havalimanı'ndan Selçuk'a kadar olan kısmının yenilenmesi işi, Sayın Mahmut Atilla Kaya'nın girişimleriyle gerçekleştirilmiştir. 

Senin Aslanlar'daki bağ evine giderken kullandığın yoldan tut, oraya girip çıkış yaptığın kavşağa kadar biz yaptık. Torbalı'daki evinin önündeki yolu bile, bizim belediye yönetimimiz döneminde, Sayın Adnan Yaşar Görmez'in Belediye Başkanlığı döneminde, Sayın Mahmut Atilla Kaya'nın girişimleriyle İller Bankası'ndan alınan ödenekle biz asfaltladık. 

Sen Torbalı'yı bilmediğin için, Torbalı'nın hiçbir meselesine vakıf olmadığın için bunları bilmemen doğal. Bilmemek değil, öğrenmemek ayıp. Eğer biraz araştırırsan, kargaları kılavuz almak yerine milletin içine çıkarsan, Torbalı'nın sokaklarında yürürsen gerçekleri göreceksin. 

Asıl işini yapmayanlar, bahaneler arkasına sığınıp hizmet üretmeyenler, sürekli olarak sanal gündemler oluşturma çabalarındadır. Yıkmakla, yalanla, talanla bu gemi yürümez, yürümeyecektir. Torbalı halkı, İsmail Uygur'un çirkin oyununun net bir şekilde farkdındadır. 

Köylünün ekmeğinde gözü olan, yaşlı kadınlarımızın-annelerimizin tezgahını başına yıkan, siyasete ektiği nefret tohumlarıyla Torbalı'yı kamplaştırmaya çalışan İsmail Uygur hukuk karşısında hesap verecektir. 

Son olarak şunu net bir şekilde ifade etmek istiyorum. 

AK Parti olarak, Torbalı'da güçlünün güçsüzü ezdiği bir düzenin kurulmasına engel olacağız. Hukuksuzlukla, keyfilikle, partizanlıkla, çirkef siyasetle vatandaşlarımıza zulmedilmesine asla müsaade etmeyeceğiz. Biz milletimizin yanındayız. Biz Torbalılı hemşehrilerimizin her daim arkasındayız. İsmail Uygur ve avanesi ne yaparsa yapsın, istedikleri kadar hukuksuz iş çevirmeye kalksınlar, karşılarında her zaman AK Parti'yi, bizleri bulacaklar. 

Halep oradaysa, arşın burada. Ateş olsan, cürmün kadar yer yakarsın. Hodri meydan."
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.