AK Partili Güzel: Bu millete kimse tepeden bakamaz

AK Partili Güzel: Bu millete kimse tepeden bakamaz

Bergama AK Parti İlçe Başkanı Sebahattin Güzel, İYİ Parti İlçe Başkanı Nuri Çiftçi'nin sandığa davet mesajına eleştiride bulundu.

Bergama Ak Parti İlçe Başkanı Sebahattin Güzel, İYİ Parti İlçe Başkanı Nuri Çiftçi'nin seçmeni sandığa çağırdığı mesajı paylaşarak sert bir dille eleştirdi.

ekran-alintisi1.png

AK Partili Güzel, İYİ Partili Çiftçi'nin yalan, yanıltıcı ve millete tepeden bakan çirkin üslubuna dikkat çekerek "Hiç kimse Bergamalı hemşehrilerimize bu çirkin dille hitap edemez. Millete böyle tepeden bakanlara en güzel cevabı bu millet sandıkta verecektir" dedi.

253650317-286990653433462-2133206848174544400-n.jpg

Başkan Güzel sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda "İyi Parti Bergama ilçe başkanı Nuri Çiftçi hemşehrilerimizi aklı sıra kandırmak için sözde 1987 yılı seçimlerini dayanak göstererek bir takım tuhaf, tutarsız, anlamsız oy hesapları yapmış ve paylaşımda bulunmuş. Vatandaşlarımıza ukalaca ifadelerle emir eder nitelikteki yaklaşımınızı ve tavrınızı kınıyorum. Sayın Çiftçi Bergamalı hemşehrilerimiz sizin tutarsız olasılık hesaplarınıza göre oylarını kullanmaz. Bergamalı hemşehrilerimiz yarın sandıkta “Yüzyılın Türkiyesi” için en kutsal vatandaşlık görevlerini yapacak ve oylarını kullanacaktır. Millet ittifakı cephesinin geçmişten beridir vatandaşlarımıza yukarıdan bakan tavrını çok iyi bilen vatandaşlarımız sizlere gereken cevabı yarın sandıkta Cumhur İttifakımızı destekleyerek verecek. Halkımız devletini ve milletini terör destekçilerine asla teslim etmeyecektir" ifadelerini kullandı.

647245808a158.jpeg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum