AK Partili İnan: Sorun var Soyer!

AK Partili İnan: Sorun var Soyer!

AK Parti İzmir Milletvekili Eyyüp Kadir İnan, eksik demir ve hatalı beton sebebiyle söz konusu bölüm için yıkım kararı verilen Örnekköy kentsel dönüşüm inşaatına ilişkin eleştirilerde bulundu.

MEDYA EGE - İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin İZBETON şirketi tarafından Örnekköy'de yapılan kentsel dönüşüm inşaatındaki bir blokta, eksik demir ve hatalı beton sebebiyle söz konusu bölüm için yıkım kararı verilmişti.

AK Parti Gençlik Kolları Başkanı ve İzmir Milletvekili Eyyüp Kadir İnan, CHP'li vekillerin İZBETON ile iş birliği içinde olmasının sorunun kaynağı olduğunu ileri sürerek dönüşüm projesine yönelik yaptığı eleştirilerle İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer'e yüklendi.

AK Partili İnan, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda şu ifadelere yer verdi:

"SORUN VAR SOYER!
Sorun 1! Kooperatiflere kamu kaynağını kullandırdınız. Kentsel dönüşümde, Türkiye'de görülmemiş usulsüzlüğe imza attınız! Bu tarihi rezilliği hangi akla mantığa hizmet ederek yaptınız? İZBETON ile ilişki ve işbirliği içerisinde olan milletvekilleriniz mi sizi bu bataklığa sürükledi? Yaşadığınız sorunun kaynağı milletvekillerinizin bu ilişkileri olabilir mi?

SORUN VAR SOYER!
Sorun 2! Kentsel Dönüşüm Daire Başkanlığınızı kapatarak örtülü istifa mektubunuzu verdiniz. Kentsel dönüşüm ihtiyacının bu kadar yüksek olduğu yerde Kentsel Dönüşüm Daire Başkanlığını kapatmak sizin örtülü istifanız olarak kayıtlara geçecektir.

SORUN VAR SOYER!
Sorun 3! Kentsel dönüşüm projenizde demir çaldığınızı belgeleyen mühendislerinizi cezalandırdınız. Bu zihniyetiniz, sizin İzmir'de kentsel dönüşüm gerçekleştirebilecek kapasiteniz olmadığının yeniden ispatıdır!

Konuyla alakasız bloklara ilişkin tespitleriniz de pişkinliğinizin boyutunun zirveye çıkmasının açık delilidir!"

aw911046-01.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.