AK Partili İnan'dan CHPli Yücel'e Şehir Hastanesi tepkisi

AK Partili İnan'dan CHPli Yücel'e Şehir Hastanesi tepkisi

AK Parti Milletvekili Adayı Eyyüp Kadir İnan, CHP eski İl Başkanı Milletvekili Adayı Deniz Yücel'in Bayraklı Şehir Hastanesi hakkında yaptığı açıklamalara sosyal medya hesabından tepki gösterdi.

AK Parti Gençlik Kolları Genel Başkanı ve Milletvekili Adayı Eyyüp Kadir İnan, Bayraklı Şehir Hastanesi’ne yönelik eleştirilerde bulunan CHP İzmir Milletvekili Adayı Deniz Yücel’e tepki gösterdi.

32489-001.jpg

Sosyal medya hesabından karşılık veren İnan, şunları dile getirdi, "Şehir Hastanemiz sizin heykel açılışlarınıza benzemez, karıştırma. 20 yıllık İzmir yönetiminize tek başına şehir hastanemiz yeter, artar bile."

whatsapp-image-2023-04-26-at-12-58-50-001.jpeg

YÜCEL NE DEMİŞTİ?

CHP eski İl Başkanı Milletvekili Adayı Deniz Yücel, “10 yıldır açamadıkları, meydanlara çıkıp açtık dedikleri ama bugün bile inşaatında yüzlerce işçinin yemek kuyruğunda açız diyerek isyan ettiği haberlerle gündeme gelen şehir hastanesi İzmir için bir şehir efsanesine dönmüş durumda. Vatandaşımıza devletin hizmetini elbette anlatacağız ancak AKP’nin yalanını nasıl açıklayalım, şaşırdık. Her fırsatta İzmir ile ilgili yatırım sözü verenler, İzmir’e üvey evlat muamelesi yaptıkları için başladıkları işleri bile bitiremiyor. İzmir’in belediyelerinden özellikle de Büyükşehir Belediyesi’nden ‘iş nasıl bitirilir’ dersi almaları gerekiyor. Büyükşehir Belediyesi her yıl 3 bin liralık oyuncak tren alacak bütçeler ayırmanıza rağmen, kendi öz kaynaklarıyla bir metro hattını daha bitirdi, Narlıdere Metrosu da açılıyor. Bu talancıları, rantçıları, yalancıları, beceriksizleri tarihe gömmeye günler kaldı! Millet İttifakı iktidarında devletin devlet gibi işleyeceği düzeni kuracağız!” demişti.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.