AK Partili Kadınlara Taşlı Saldırı!

AK Partili Kadınlara Taşlı Saldırı!

Referandum çalışması yürüten AK Partili kadınlara taşlı saldırı!

Siirt'te referandum çalışması için sokağa çıkan AK Partili Kadın Kolları üyeleri taşlı saldırıya uğradı. Saldırıda 2 kadın çeşitli yerlerinden yaralanarak hasaneye kaldırıldı. 

Adalet ve Kalkınma Partisi Kadın Kolları Üyeleri referandum çalışması için sokağa çıktıkları Siirt'te bir grup tarafından taşlı saldırıya uğradı. Atılan taşların vücutlarına çarpmasıyla biri omzundan diğeri başından yaralanan iki kadın Siirt Devlet Hastahanesi'ne kaldırıldı.

Şikayetçi oldular

Hastahanede tedavilerinin tamamlanmalarının ardından Siirt İl Emniyet Müdürlüğü'ne giden yaralılar, taşları atanın kim olduğunu görmediklerini, taş atanlardan şikayetçi olduklarını söyledi. 

Yarın tekrar gidecekler

Saldırının ardından açıklama yapan AK Parti Kadın Kolları Başkanı Nurten Temiz, referandum çalışması esnasında saldırıya uğradıklarını belirtti. Temiz, saldırıyı gerçekleştirenlere her türlü imkanı devletin verdiğini, yollarını yaptığını ve daha ne istediklerini sordu. 

Temiz ‘Ben de Kürt'üm, nedir derdiniz?’ sorusunu sorarak saldırıda başından yaralanan genç kızın kaşındaki izin kalıcı olacağını söyledi. Bu saldırının 5. saldırı olduğunu vurgulayan Başkan Temiz,  o mahalleye bir daha gideceklerini belirtti.

Saldırıyla ilgili konuşan ve koruma olduğu öğrenilen Şemsettin Şeker isimli kişi saldırıdan önce önlerine çıkan bir grubun slogan attığını, kendilerinin geri adım atmadıkları için taşlandıklarını söyledi. Öte yandan saldırıya karıştığı gerekçesiyle 3 küçük yaştaki çocuğun polis tarafından gözaltına alındığı öğrenildi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.