AK Partili Kaya: Bari balıkçıları rahat bırakın

AK Partili Kaya: Bari balıkçıları rahat bırakın

Denizlerde av yasağının 1 Eylül'de sona ermesiyle "Vira Bismillah" diyecek balıkçılar, AK Parti İzmir Milletvekili Mahmut Atilla Kaya ile buluştu.

Yeni sezonun hazırlıklarının yapıldığı limanlardan biri olan Güzelbahçe'de gerçekleşen buluşmada konuşan Kaya, önemli mesajlar verdi. Seferihisar Akarca'da yapmak istedikleri balıkçı barınağının açılan dava neticesinde engellenmek istediğini belirten Kaya, "İstemezükçüler yakamızı bir türlü bırakmıyor. Güzel olan, milletin ve memleketin faydasına olan her şeye karşı olan bu zihniyeti anlamak mümkün değil. Bari balıkçıları rahat bırakın" şeklinde konuştu.

Hizmetleri Engelleyemezler, Ancak Biraz Gecikmesine Sebep Olabilirler

Güzelbahçe'deki programına Ege Bölgesi Gırgır Balıkçıları Derneği'ni ziyaret ederek başlayan Kaya, Dernek Başkanı Mehmet Aksoy, yönetim kurulu üyeleri ve balıkçı esnafı ile bir toplantı gerçekleştirdi. Toplantıda balıkçıların istek ve beklentilerini dinleyen Kaya, ilgili kurumlarla görüşerek talepleri aktardı.

whatsapp-image-2021-08-27-at-14-01-17-3.jpeg

Balıkçılara her zaman destek verdiklerini vermeye de devam edeceklerini vurgulayan Kaya, "Balıkçılarımıza bol ve bereketli bir sezon diliyorum. Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da biz onların işini kolaylaştırmaya devam edeceğiz. Engellemelere, açılan davalara, istemezükçülere rağmen balıkçılarımız için birçok barınak inşa ettik. Türkiye'nin en çevreci ve modern balıkçı barınakları İzmir'e kuruldu.

Foça'dan Güzelbahçe'ye, Mordoğan'a kadar inşa ettiğimiz barınaklarla esnafımıza güvenli limanlar oluşturduk. Başbakanımız Sayın Binali Yıldırım'ın önemli bir eseri olan Güzelbahçe Balıkçı Barınağı İzmir'deki balıkçılarımızın ana üssü durumunda. Seferihisar Akarca'da inşa edeceğimiz balıkçı barınağının inşaatı, açılan davalar neticesinde bir türlü başlayamadı. Ancak biz Başbakanımız Sayın Binali Yıldırım'ın dediği gibi, 'inat da bir murattır' diyoruz. Ne yaparlarsa yapsınlar hizmetleri engelleyemezler, ancak biraz gecikmesine sebep olabilirler" dedi.

whatsapp-image-2021-08-27-at-14-01-17-2.jpeg

Balıkçılardan Binali Yıldırım'a Teşekkür

İzmirli balıkçıların AK Parti Genel Başkanvekili Binali Yıldırım'a minnettar olduğunu belirten Ege Bölgesi Gırgır Balıkçıları Derneği Başkanı Mehmet Aksoy ise, "Başbakanımız Sayın Binali Yıldırım hem bakanlığı döneminde, hem başbakan olduğu dönemde biz balıkçılara en büyük desteği verdi. Binali Yıldırım, ülkemizde balıkçılık sektörüne yönelik verdiği desteklerle ve yapacaklarıyla sektörümüze ciddi katkılar sağlamış bir isimdir. Kendisine minnettarız" şeklinde konuştu.

Buca'da Gençlerle Buluştu

AK Parti İzmir Milletvekili Mahmut Atilla Kaya, Güzelbahçe programını Esnaf ve Sanatkarlar Odası'nı ve Atatürk Mahalle Muhtarlığı'nı ziyaret ederek sürdürdü. İlçede esnaf ziyaretleri de yapan Kaya, partisinin ilçe binasında gerçekleşen mahalle yönetim kurulu toplantısına da katıldı. Güzelbahçe'den sonra Buca'ya geçen Kaya, Mustafa Kemal Mahallesi'nde AK Parti İzmir İl Gençlik Kolları'nın "Mahalle Bizim Gençlik Bizim" konseptiyle düzenlediği programda gençlerle bir araya geldi.

whatsapp-image-2021-08-27-at-14-01-18.jpeg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.