AK Partili Kaya, "İlk turda bitecek"

AK Partili Kaya, "İlk turda bitecek"

AK Parti İzmir Milletvekili Mahmut Atilla Kaya, Konak ve Menderes'te katıldığı programlarla seçim çalışmalarına devam etti.

Güne Mimar Kemalettin Moda Merkezi'ni ziyaret ederek başlayan Kaya, burada esnaf ziyaretleri yaptı ve vatandaşlarla buluştu. Ardından Göztepe'ye geçen Kaya, semti turladı. Aynı zamanda ofisinin de bulunduğu Göztepe'de komşularından destek isteyen Kaya'ya ilgi büyüktü. Milletin sözünün üstüne söz söylenmeyeceğini hatırlatan Kaya, 24 Haziran seçimlerinde Türkiye'nin kararının güven ve istikrarın devamından yana olacağının net bir şekilde görüldüğünü ifade ederek "Seçim ilk turda biter" dedi. 
 

m3-002.jpg
GÜVEN VE İSTİKRAR GÜÇLENECEK
 
Konak'taki programlarının ardından Menderes'e geçen Kaya, Bulgurca, Gümüldür ve Özdere'de düzenlenen programlara katıldı. Güven ve istikrar için güçlü bir başkan ve güçlü bir meclise ihtiyaç olduğunu söyleyen Kaya, "24 Haziran Türkiye için tarihi bir karar günüdür. Güven ve istikrar için güçlü bir başkan ile güçlü bir meclise ihtiyaç var. Güçlü başkan, güçlü meclis, sürekli istikrar için milletimiz AK Parti'ye destek veriyor. Seçimin birinci turda açık ve net biteceğini görüyoruz. 24 Haziran yepyeni bir sistemle güçlü Türkiye'nin dünyaya ilanı olacaktır. 25 Haziran sabahı Türkiye'de güven ve istikrar daha da güçlenecektir" şeklinde konuştu. 
 
m4.jpg

SİYASİ İSTİKRAR TAÇLANDIRILACAK
 
Cumhurbaşkanlığı hükümet sisteminin Türkiye'yi daha da güçlendireceğini belirten Kaya, "Yürütme organının hızlı ve etkin karar aldığı bir Türkiye hedefimize milletimizle birlikte kavuşacağız. Koalisyon hükümetleriyle başlayan neredeyse yarım asırlık bir sistem tartışması böylece neticelenmiş olacak. Siyasi istikrar taçlandırılmış olacak. 16 yıldır AK Parti olarak bir yandan milletimiz için ülkemiz için Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın liderliğinde hizmet ederken, Türkiye'yi 3 kat büyütürken diğer yandan da vesayet odaklarıyla amansız bir mücadele verdik. Bu mücadelede milletimiz her zaman yanımızda oldu. Türkiye'nin gücüne güç katmak isteyenler, 16 yıldır bu ülkenin başarısı için gecesini gündüzüne katan Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın liderliğinde yola devam diyor" ifadesinde bulundu. 
 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.