AK Partili Kaya, Torbalı'da projeleri inceledi

AK Partili Kaya, Torbalı'da projeleri inceledi

AK Parti İzmir Milletvekili Mahmut Atilla Kaya, Torbalı'da ziyaretlerde bulunarak projeler hakkında bilgi aldı.

Medya Ege- AK Parti İzmir Milletvekili Mahmut Atilla Kaya, AK Parti Torbalı İlçe Başkanı Selman Günaydın ve Torbalı Belediyesi Eski Başkanı Adnan Yaşar Görmez, Karayolları 2. Bölge Müdürü Murat Gönenli, İzmir İl Milli Eğitim Müdürü Dr. Murat Mücahit Yentür ve Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Ömer Albayrak’ı ziyaret etti.

ccc44bdd-cf8d-4aef-9aa6-a9606c5ced57.jpg

Gerçekleştirilen ziyarette AK Partili Kaya ve Adnan Yaşar Görmez, 2. Bölge Müdürü Murat Gönenli’yi makamında ziyaret edip, Torbalı'da yürütülen Karayolları çalışmaları ve özellikle ihalesi tamamlanıp, çalışmalarına başlanan Kemalpaşa kavşağı projesi ile alakalı süreç hakkında istişarelerde bulundu.

4b492704-d484-4d9c-9605-216a9c395fc7.jpg

Ziyareti sosyal medyadan duyuran AK Partili Günaydın, "Bugün AK Parti İzmir Milletvekilimiz, Torbalı’mızın evladı Sayın Mahmut Atilla Kaya ve Önceki Dönem Torbalı Belediye Başkanımız Sayın Adnan Yaşar Görmez ile birlikte Karayolları 2. Bölge Müdürümüz Sayın Murat Gönenli’yi makamında ziyaret edip, İlçemizde yürütülen Karayolları çalışmaları ve özellikle ihalesi tamamlanıp, çalışmalarına başlanan Kemalpaşa kavşağı projesi ile alakalı süreç hakkında istişarelerde bulunduk. Akabinde, Sayın Vekilimiz ile birlikte, İl Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Dr. Murat Mücahit Yentür’ü ve Çevre ve Şehircilik İl Müdürümüz Sayın Ömer Albayrak’ı makamlarında ziyaret ettik. Çok yakında Vekilimiz Mahmut Atilla Kaya ile birlikte, Kıymetli Torbalı’lı hemşehrilerimize güzel ilçemiz için yeni müjdelerimizi duyuracağız" ifadelerini kullandı.

83181785-eb09-4f7d-bfa9-b0e5a5d1c6bb.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.