AK Partili Kaya, Urla'da vatandaşlarla bir araya geldi

AK Partili Kaya, Urla'da vatandaşlarla bir araya geldi

AK Parti İzmir Milletvekili Mahmut Atilla Kaya, Urla'da esnafla buluştu.

Medya Ege- AK Parti İzmir Milletvekili Mahmut Atilla Kaya, Urla'ya gerçekleştirdiği ziyarette esnafla ve vatandaşlarla bir araya geldi. AK Parti İzmir Milletvekili Mahmut Atilla Kaya'ya Urla İlçe Başkanı Murat Nart, İl koordinatörü Leyla Okyay da eşlik etti.

AK Parti İzmir Milletvekili Mahmut Atilla Kaya ilçede Urla Ziraat Odası, Urla Birlik ve Öz Urlalılar Taşımacılık Kooperatifleri, Malgaca Pazarı ve Arasta Çarşısı, Köprü başı ve Sanat Sokağı Esnaf Buluşması gerçekleştirdi.

e7yo4lnxeawtwy9.jpg

Sosyal medya hesabından açıklamada bulunan AK Partili Kaya, "Urla’dayız… Programlarımıza Urla Ziraat Odası’nı ziyaret ederek başladık. Başkan Muharrem Uslucan ve yönetim kurulu üyelerine misafirperverlikleri için teşekkür ediyoruz. Urla Birlik ve Öz Urlalılar Taşımacılık Kooperatifleri’ne üye, minibüs hizmeti veren esnaflarımızla bir araya geldik. Malgaca Pazarı, Arasta Çarşısı ve Sanat Sokağı’nda esnaflarımızı ziyaret ettik, kıymetli Urlalı hemşehrilerimiz ile buluştuk. Urla’daki son programımızda, Hacı İsa Mahallesi, Mahalle Yönetim Kurulu üyelerimiz ve 1060 nolu Sandık Kurulu üyelerimiz ile bir araya geldik. Teşkilatımızın temel taşı mahalle yöneticilerimiz ve sandık kurulu üyelerimize çalışmalarından ötürü teşekkür ediyoruz" ifadelerini kullandı.

e7yyaqkwqaa2awv.jpge7zgiz1wqaeatax.jpge7zgizzwqaa0wbo.jpge7zvxwvxiagj1gg.jpg

whatsapp-image-2021-07-29-at-15-31-13.jpeg1bbc8f0a-b21a-4a92-843f-17d6f1745da0.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.