AK Parti'li Kaya'dan Başkan Soyer'e Küçük Menderes Nehri eleştirisi

AK Parti'li Kaya'dan Başkan Soyer'e Küçük Menderes Nehri eleştirisi

AK Parti İzmir Milletvekili Mahmut Atilla, Küçük Menderes kirliliğine ilişkin açıklama yaparak, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer'i eleştirdi.

MEDYA EGE - Gazetemizin bu hafta gündeme getirdiği Küçük Menderes Nehri kirliliği haberleri sonrası, AK Parti İzmir Milletvekili Mahmut Atilla Kaya da konuya ilişkin açıklamalarda bulundu.

AK Parti İzmir Milletvekili Mahmut Atilla Kaya, sosyal medya hesabından İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer'i Küçük Menderes Nehri kirliliği üzerinden eleştirdi.

Milletvekili Kaya, yaptığı açıklamada, geçtiğimiz yıl konuya ilişkin yaptığı açıklamayı da paylaşarak "Küçük Menderes'in Islah Projesi, İzmir'in en büyük çevre projesidir. Bu projeye pek çok kurum katkı koydu, tek katkı koymayan kurum CHP'li İzmir Büyükşehir Belediyesi'dir. Biz koskoca nehri temizledik, İzmir Büyükşehir Belediyesi 5 yıldır iki tane arıtmayı yapamadı" dedi.

f0v-dxfwaaiv6-6.jpg

Milletvekili Kaya, Küçük Menderes'in Islah Projesini de hatırlatarak şunları aktardı; "14 ay önce çıktık, çağrıda bulunduk. Biz temizliyoruz, siz kirletilmesine göz yumuyorsunuz, yapmayın dedik. Üzerinize düşen görevleri yerine getirin, yoksa çevreye, ekosisteme büyük zarar verirsiniz dedik, anlatamadık. Bizim anlatamadığımızı doğa anlatmış. Biz, Küçük Menderes Nehri'ni temizleyerek İzmir'in en büyük çevre projesini gerçekleştirdik. Toplam 94 kilometrelik hatta çalışma yürüterek, rüsubat ve atıklar nedeniyle daralan nehir yatağını temizledik. 5 kilometre uzunluğundaki Belevi tahliye kanalını da ıslah ettik. Biz temizledik, CHP'li Büyükşehir kirletmeye devam etti! Denizdeki kirliliği gösteren bu tablonun sorumlusu, nehri kirleten atıklara önlem almayan, arıtma tesislerini yapmayan CHP'li İzmir Büyükşehir'dir. CHP'li Soyer'in ihmali ve beceriksizliği yüzünden doğa can çekişiyor!"

GAZETEMİZİN GÜNDEME TAŞIDIĞI HABERİN VİDEO VE FOTOĞRAFLARI

whatsapp-image-2023-07-04-at-22-13-52.jpegf0v-sv-x0aujs.jpgwhatsapp-image-2023-07-04-at-22-13-51.jpeg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.