AK Partili Kaya'dan Deniz Yücel'e sert yanıt! "İşinize bakın"

AK Partili Kaya'dan Deniz Yücel'e sert yanıt! "İşinize bakın"

CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel'in katı atık bertaraf tesisi ile ilgili yaptığı açıklamalara AK Parti MKYK Üyesi, İzmir Milletvekili, TBMM Adalet Komisyonu Üyesi Mahmut Atilla Kaya'dan sert tepki.

Dilek Çelikten- İzmir Menderes’te kurulması planlanan ve çeşitli tartışmalara neden olan katı atık bertaraf tesisi ile ilgili açıklamalarda bulunan CHP'li Yücel'e AK Partili Kaya'dan yanıt geçikmedi. Mahmut Atilla Kaya, "İzmir'in giriş kapısını, tarımı, turizmi, tarihi ve doğasıyla öne çıkan güzel Menderes'i çöplük yapmak istiyorlar, bir de çıkıp bunu savunuyorlar" diye konuştu. 

Açıklamalarına şu sözlerle devam eden Kaya,  "CHP İzmir İl Başkanı, "Laf olsun, torba dolsun" misali konuşmuş. Açıklamasını okuyunca, aklıma Mehmet Akif'in veciz bir sözü geldi. Aslını gizleyemez insan giydiği kaftanlarla. Bilmez ama kendini kandırır; söylediği yalanlarla. İzmir'in giriş kapısını, tarımı, turizmi, tarihi ve doğasıyla öne çıkan güzel Menderes'i çöplük yapmak istiyorlar, bir de çıkıp bunu savunuyorlar. Hadi Menderes'e düşmanlığınızı anladık, peki bu pervasızlığınızı nereye koyacağız! Bu kadar aymazlık hiçbir yerde görülmemiştir. İnsanlar doğup büyüdüğü, havasını soluduğu, tarım yaptığı, ailesi ve çocuklarıyla hayatını devam ettirdiği yerin ÇÖPLÜK olmasını is-te-mi-yor. Konu bu kadar basittir. Milletin haklı tepkisini görmezden gelme şımarıklığından vazgeçin. Bu basit söylemleri bırakın, işinize bakın" dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.