AK Partili Kaya'dan Muhittin Selvitopu'na tepki!

AK Partili Kaya'dan Muhittin Selvitopu'na tepki!

AK Parti İzmir Milletvekili ve TBMM Adalet Komisyonu Üyesi Mahmut Atilla Kaya, TOKİ tarafından Karabağlar'a yapılacak olan konutların ihalesinin iptal edilmesi sonrası açıklamada bulundu. 

Medya Ege- AK Parti İzmir Milletvekili ve TBMM Adalet Komisyonu Üyesi Mahmut Atilla Kaya, Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu'nun açtığı dava sonrası iptal edilen TOKİ tarafından Karabağlar'a yapılacak olan konutlar hakkında sosyal medya hesabından açıklamada bulundu. 

AK Partili Kaya açıklamasında şunları belirtti;

1) TOKİ tarafından Karabağlar'a yapılacak olan, dar gelirli vatandaşlarımızın ve dezavantajlı grupların faydalanacağı sosyal konutların yapım ihalesi, Karabağlar Belediyesi'nin CHP'li Başkanı Sn. Muhittin Selvitopu'nun açtığı dava neticesinde iptal edildi. 

mahmut-atilla-kaya.jpg

2) Dar gelirli, emekli, engelli vatandaşlarımızın kira öder gibi taksitlerle ev sahibi olmasına karşı çıkıyorlar, dava üstüne dava açarak bu hizmeti engellemeye çalışıyorlar.  İhalenin iptalini sağlayan mahkeme kararını da, bir müjde gibi kamuoyuyla paylaşıyorlar. Çok yazık! 

3) Vicdan sahibi hangi insan, Karabağlarlı hemşehrilerimizin umutlarına, hayallerine, mutluluğuna düşman olabilir; sıcak bir yuvaya kavuşmalarını sağlayacak bu projeye karşı çıkabilir!  CHP'li Selvitopu'nun kendi halkına yaptığı bu düşmanlığı tarih affetmeyecektir... 

4) Çevre Yolu'nda üç, Konak Tüneli'nde dört, Göztepe Stadyumu'nda iki dava açtılar. Bu projeleri de geciktirdiler ama yapımına engel olamadılar.   Bu istemezükçü'lere söylüyorum.  Şunu iyi bilsinler ki, Karabağlar'da da 750 hak sahibinin konutlarını YA-PA-CA-ĞIZ!

5) Biz bu güzel kenti, İzmir'imizi hiçbir zaman istemezükçü'lerin ihtiraslarına kurban etmedik, yine etmeyeceğiz. Açtıkları davalarla hizmetleri engelleyemezler, sadece biraz geciktirirler.   Vatandaşlarımızın umutlarını baltalamaya çalışanlar, yine hüsrana uğrayacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.