AK Partili Kılıç, aday adaylığı başvurusu yaptı

AK Partili Kılıç, aday adaylığı başvurusu yaptı

Gaziemir'in sevilen isimlerinden Erdem Kılıç, 2024 Yerel Yeçimleri için AK Parti'den aday adaylığı başvurusu yaptı.

Erdem Kılıç, 2024 yerel seçimleri için AK Parti'den aday adaylığı başvurusunu resmi olarak gerçekleştirdi.

Kılıç, uzun yıllardır siyasetin içinde yer alarak Gaziemir'e hizmet etmenin gururunu yaşadığını belirterek, bu kez belediye başkanlığı için adım attığını duyurdu.

yuhjgkl.jpg

Siyasi kariyerine 2014 yılında yönetim kurulu üyesi olarak başlayan Kılıç, sırasıyla seçim işleri başkanı, teşkilat başkanı ve İlçe başkanı olarak görev yaparak Gaziemir'de hizmetlerde bulundu.

Erdem Kılıç, Gaziemir'in potansiyelini ve imkanlarını en iyi şekilde değerlendirerek ilçeyi daha yaşanabilir kılmak için aday olduğunu belirtti. Ayrıca, amcası İsmet Kılıç'ın Gaziemir'de 4 dönem belediye başkanlığı yaparak bıraktığı izin ardından amcasının izinden gideceğini ifade etti.

Adaylık sürecinde Gaziemir'in sorunlarını, ihtiyaçlarını ve çözüm yollarını büyük bir titizlikle göz önünde bulunduracaklarını belirten Kılıç, bahane üretmek yerine çözüm odaklı bir anlayışla hareket edeceklerini vurguladı. Ortak akıl, yapıcı tartışma kültürü ve herkesin fikrinin önemsendiği bir çalışma ortamı sağlama sözü verdi.

Gaziemir'i yönetme hedefi doğrultusunda birlik ve beraberliği ön planda tutacaklarını ifade eden Kılıç, ötekileştirmeye karşı çıkarak tüm Gaziemir paydaşlarını kucaklayacaklarını söyledi. Ayrıca, yerel yönetimle merkezi yönetim arasındaki bağları güçlendirmek ve Gaziemir'in kaybettiği fırsatları geri kazanmak için çaba harcayacaklarını belirtti.

31 MART 2024 YEREL SEÇİMLERİ HEDEFİ

Erdem Kılıç, hedefini ise şu sözlerle dile getirdi; "31 Mart 2024 yerel seçimlerinde Gaziemir'i tekrar AK belediyeciliğe kavuşturmak ve İzmir'i kazanmak için mahalle başkanları, gençlik kolları, kadın kolları ve tüm teşkilatın birlik ve beraberlik içinde çalışmasını sağlamak."

654f6020baa38.jpeg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.