AK Partili Kırkpınar, Cumhuriyet İlkokulu'nun açılışına katıldı!

AK Partili Kırkpınar, Cumhuriyet İlkokulu'nun açılışına katıldı!

Kemalpaşa’da yapımı tamamlanan 24 derslikli Cumhuriyet İlkokulu AK Parti İzmir Milletvekili Yaşar Kırkpınar’ın katılımı ile hizmete açıldı. 

Açılış programına katılan AK Parti İzmir Milletvekili Yaşar Kırkpınar, Cumhuriyetin 96. Kuruluş yıldönümünde böylesi anlamlı bir etkinlikte bulunmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Sizlerinde yakından bildiği üzere cumhuriyet tarihinde yapılmayan eğitim yatırımları başta olmak üzere birçok hizmet AK Parti hükümetlerinin bulunduğu 18 yılda yapılmıştır. Yine AK Parti hükümetleri döneminde kısa bir sürede yapımına başlanan ve bugün açılışını gerçekleştirdiğimiz okulun geleceğimizin teminatı olan yavrularımız için hayırlı uğurlu olmasını temenni ediyorum” dedi.

AK Parti olarak insana hizmet ve insana dokunma anlamında çok ciddi yatırımlar gerçekleştirdiklerini kaydeden Kırkpınar, “Bunun içinde insana dokunma anlamında eğitim yatırımlarına oldukça önem verdik.  Tarım toplumundan sanayi toplumuna geçiş sürecinde köylerden şehir merkezlerine ciddi bir göç yaşandı. AK Parti’den önce bunun önlemi alınmamıştı. Ama 2002’den sonra Sayın Cumhurbaşkanımızın liderliğinde planlı bir şekilde şehir merkezlerinde artan nüfus yoğunluğu dolayısıyla oluşan derslik ihtiyaçları gördüğünüz bu bina gibi kısa sürede tamamlanıp hizmete sunuldu” ifadelerini kullandı. 

basin-bulteni-(2)-002.jpg

AKALAN MAHALLESİNİN YOL VE KÖPRÜ SORUNU ÇÖZÜLDÜ

Açılışın ardından ilçede bulunan bazı mahallelerde yapımı tamamlanan çalışmaları inceleyen AK Parti İzmir Milletvekili Kırkpınar, Akalan mahallesinde karayolları tarafından yapılan yol ve köprü çalışmalarını inceleyip vatandaşlarla bir araya geldi. Sürekli olarak ilçe, ve mahalle ziyaretleri gerçekleştiren Kırkpınar, yapılan ziyaretler esnasında kendisine iletilen sıkıntıları çözmek adına her türlü girişimde bulunup, mümkün olan en kısa sürede çözüme kavuşturduklarını dile getirdi. Kırkpınar, “Akalan mahallemizde vatandaşlarımızın yol ve köprü sıkıntıları vardı. İlgili kurumlarla görüşüp, hemşerilerimizin sıkıntısını gidermeye çalıştık. Yol ve köprü tamamlanıp, hizmete sunuldu. Bugünde incelemelerde bulunup, başka bir isteklerinin olup olmadığını dinlemeye geldik. Ben kendilerini göstermiş oldukları misafirperverlik için bir kez daha teşekkür ediyorum” dedi. 
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.