AK Partili Kırkpınar, "Daha çok çalışacağız!"

AK Partili Kırkpınar, "Daha çok çalışacağız!"

AK Parti İzmir Milletvekili Yaşar Kırkpınar, Kemalpaşa Kaymakamı Kemal Kızılkaya, Belediye Başkanı Arif Uğurlu ve Mahalle Muhtarları ile buluştu.

24 Haziran’da gerçekleştirilen Milletvekili ve Cumhurbaşkanlığı seçimlerinin ardından teşekkür ziyaretlerine başlayan AK Parti İzmir Milletvekili Yaşar Kırkpınar, AK Parti’nin ve Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın yanında olan herkese teşekkür etti. Bundan sonraki süreçte daha çok çalışacaklarını ifade eden Kırkpınar, “Milletimizin bu sevgisine, desteğine ve güvenine layık olabilmek için her zaman olduğu gibi daha çok gayret göstererek çalışıp mücadele edeceğiz” dedi.


Seçim bölgesi olan İzmir 2. Bölge başta olmak üzere bütün İzmir’in sorunları ile yakından ilgilenip sorunların çözümü noktasında elinden geleni yapacağını kaydeden Milletvekili Kırkpınar, “Ege’nin incisi İzmir’imizi yakından bilen ve sorunlarına vakıf teşkilatın içinden gelmiş biri olarak gerek ilimizin gerekse hemşerilerimizin sorunları ile yakından ilgilenip çözümü noktasında elimizden geleni yapacağız. Milletvekili seçildik diye her şey bitti demeyeceğiz. Bizim için asıl iş yeni başladı. İlimiz başta olmak üzere ilçelerimizin sorunları ile yakından ilgileneceğiz. Sayın Cumhurbaşkanımızın liderliğinde çıktığımız bu hizmet yolunda hemşerilerimize layık oldukları hizmetleri yerine getirmek için elimizden gelen gayreti göstereceğiz” şeklinde konuştu. 

ak-parti-izmir-milletvekili-yasar-kirkpinar-(1).jpg
Seçim döneminde seçim bölgesi olan 2. Bölgede gidilmedik yer bırakmadıklarını ifade eden Kırkpınar, “Kemalpaşa ilçemiz başta olmak üzere partimize ve sayın cumhurbaşkanımıza destek veren bütün hemşerilerime teşekkür ediyor ve bilmelerini istiyorum ki bu dava sadece Türkiye’nin değil bütün ümmetin davasıdır. 24 Haziran seçimin galibi demokrasidir, milli iradedir, milletimizin bizzat kendisidir. Milletimizin bu sevgisine, desteğine ve güvenine layık olabilmek için her zaman olduğu gibi daha çok gayret göstererek mücadele edeceğiz. Milletimizin sandıkta verdiği güçle ülkemizi 2023 hedeflerine,  2053 ve 2071 vizyonlarına inşallah ulaştıracağız” ifadelerini kullandı. 


Kırkpınar, Kemalpaşa Kaymakamı başta olmak üzere Belediye Başkanı ve muhtarlara nazik ziyaretleri için de teşekkür etti. 
 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.