AK Partili Kırkpınar'dan '15 Temmuz' mesajı

AK Partili Kırkpınar'dan '15 Temmuz' mesajı

AK Parti İzmir Milletvekili Yaşar Kırkpınar, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Darbe girişiminin 4'üncü yıl dönümü dolayısıyla yazılı açıklama yapan Kırkpınar, 15 Temmuz’un zafer ve gurur gecesi olduğunu belirtti.  Kırkpınar, 15 Temmuz’un yıl dönümünde şehitleri rahmet ve minnetle andığını kaydederek, "Tarihin gördüğü en büyük ihanetlerden, en alçak saldırılardan birine tanık olan milletimiz, o karanlık geceyi aydınlık bir sabaha kavuşturdu. Edirne’den Kars’a bu güzel vatanın adsız kahramanları, bu destansı direnişi mümkün kılan bir gönüldaşlık, birlik ve beraberlik siyasetinin mimarı ve lideri Recep Tayyip Erdoğan’ın bu yolda asla yalnız yürümeyeceği gerçeğini de tarihe kazıdı” ifadelerini kullandı. 

FETÖ'cü hainlerin ihaneti ve milletin topyekun gösterdiği kahramanlığı asla unutmayacak ve unutturmayacaklarını vurgulayan Kırkpınar,  şu ifadelere yer verdi:

“Aradan geçen 4 yıl içinde bu ihanet çetesinin iç ve dış bağlantıları ortaya çıktıkça, millet olarak 15 Temmuz’da nasıl bir 'var oluş' mücadelesi verdiğimiz daha iyi anlaşılıyor. 15 Temmuz'da vatanımız en az 1915'te Çanakkale'deki kadar hayati, ihtişamlı ve büyük bir vatan mücadelesi vermiştir. Türkiye, İstiklal Savaşı'ndan sonra bir kere daha bu milletin topyekun 'vatanı' olmuş, 'vatanı' olarak kalmıştır. 15 Temmuz, ölümlerin üzerine yürüyen bir lider ve o lidere sonuna kadar güvenen bir milletin asla yenilmeyeceğini, teslim alınamayacağını gösteren bir izzet manifestosu, bir bağımsızlık vesikasıdır. Herkes bilsin ki, artık hiçbir şey eskisi gibi olmayacaktır. İşte bu şuur bizim; 2023, 2053, 2071 ve daha nice hedeflere ulaşmamızda en güçlü motivasyon kaynağımızdır. Bu vesile ile aziz şehitlerimizi bir kere daha sevgi, minnet ve rahmetle anıyor, gazilerimize ve şehit ailelerimize saygı ve şükranlarımızı bildiriyor, her zaman yanlarında olacağımızı ifade etmek istiyorum.”

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.