AK Partili Kırkpınar'dan 30 Ağustos Zafer Bayramı mesajı

AK Partili Kırkpınar'dan 30 Ağustos Zafer Bayramı mesajı

AK Parti İzmir Milletvekili Yaşar Kırkpınar, 30 Ağustos Zafer Bayramı'nın 96. yıldönümü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

30 Ağustos Zafer Bayramı'nın 96. yıldönümü dolayısıyla yazılı bir açıklama yapan AK Parti İzmir Milletvekili ve Plan Bütçe Komisyonu Üyesi Yaşar Kırkpınar,  "Aziz milletimizin istiklal uğruna verdiği mücadele ile kazanılan büyük zaferin 96. yıl dönümünü idrak etmenin mutluluğunu yaşıyoruz.  26 Ağustos 1922'de başlayan ve 30 Ağustos’ta kahraman ordumuz ve aziz milletimizin büyük başarısıyla sonuçlanan bu zafer, bütün dünyaya Türk Milletini yok etmenin, vatanını işgal etmenin imkânsız olduğunun da en büyük ispatıdır.

 

Kahraman ordumuzun o gün vermiş olduğu destansı mücadele bu gün bizlere her yıl coşku ile kutladığımız büyük bir bayram olarak miras kalmıştır. O gün kazanılan zaferin mutluluğunu ve gururunu bu günde yüreklerimizde aynı duygularla muhafaza etmekteyiz ve bundan sonrada etmeye devam edeceğiz.  Ülkemizi işgal ederek aziz milletimizi bölmek, parçalamak ve yok etmek isteyenler emellerine ulaşmadan bizlere büyük bir zafer kazandırarak nasıl geldikleri gibi gittilerse bu günde yurdumuzu bölme ve parçalama emellerini güdenler bu amaçlarına asla ulaşamadan tarihin derinliklerinde yok olup gideceklerdir.  Bizlere bu gün dahi büyük bir coşkuyla kutladığımız büyük zaferi armağan eden Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları başta olmak üzere aziz şehitlerimizi ve ebediyete intikal etmiş gazilerimizi rahmet, hürmet ve şükranla yad ediyor, Yüce Allah’tan rahmet diliyorum. Bu vesile ile tüm hemşehrilerimizin ve aziz milletimizin 30 Ağustos Zafer Bayramını kutluyorum" ifadelerini kullandı.
 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.