AK Partili Kırkpınar’dan anneler günü mesajı

AK Partili Kırkpınar’dan anneler günü mesajı

AK Parti İzmir Milletvekili Yaşar Kırkpınar, anneler günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Kırkpınar, Cennetin annelerin ayağının altında olduğuna inanan bizler için annelerin baş tacı olduğunu vurguladı.

 

AK Parti İzmir Milletvekili ve Plan ve Bütçe Komisyonu Üyesi Yaşar Kırkpınar, anneler günü dolayısıyla yayımladığı mesajında “Tarihimiz, birçok kadın ve annenin yazdığı destanlarla doludur. Annelerimiz, büyük bir özveri ile evlat yetiştirip topluma kazandırmanın yanı sıra iş hayatında da aktif rol almaktadır. Sağlıklı bir toplum için, sağlıklı çocuk ve gençlerin yetişmesi de büyük oranda annelere ve aile ortamına bağlıdır. Anneler, kendi çocuklarıyla beraber aslında toplumun da geleceğini şekillendirendir" ifadelerini kullandı.

Annelerin her daim hürmetlerin en büyüğünü hak ettiğine dikkat çeken Kırkpınar, “Evlatları için tüm zorluklara göğüs geren ve engin hoşgörüsüyle yolumuzu aydınlatan annelerimizin, ihtiyaçlarının ve beklentilerinin karşılanması, mutlu ve huzurlu olmaları, hayat şartlarının iyileştirilmesi hususunda her zaman çalışmalarımızı devam ettireceğiz. İstikbalimizin, birlik ve beraberliğimizin en önemli mimarları olan, her daim hürmetlerin en büyüğünü hak eden annelerimizin Anneler Günü'nü kutluyor; ahirete irtihal etmiş tüm annelerimizi rahmetle ve minnetle yad ediyorum” diyerek mesajın son verdi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.