AK Partili Kırkpınar'dan değişim ve dönüşüm vurgusu

AK Partili Kırkpınar'dan değişim ve dönüşüm vurgusu

Balçova ve Bayraklı ilçelerinden gerçekleştirilen İlçe Kongrelerine katılan AK Parti İzmir Milletvekili Yaşar Kırkpınar, Türkiye’nin son 18 yılda lig atladığını vurguladı.

AK Parti İzmir’de Balçova ve Bayraklı’da ilçe kongreleri tamamlandı. Kongrelere AK Parti Genel Başkan Yardımcısı, İzmir Milletvekili Hamza Dağ, İzmir Milletvekilleri Yaşar Kırkpınar, Cemal Bekle, Necip Nasır, Ceyda Bölünmez Çankırı, Kahramanmaraş Milletvekili Ahmet Özdemir, Kütahya Milletvekili Ahmet Tan, Ekonomi Eski Bakanı Nihat Zeybekci yer alan isimler oldu.

Bayraklı ilçe kongresine katılarak partililere hitap eden AK Parti İzmir Milletvekili Yaşar Kırkpınar, pandemi dolayısıyla sık sık bir araya gelemediklerini ancak başta vatandaşlar olmak üzere teşkilat mensuplarının talep ve önerileriyle yakından ilgilendiklerini dile getirdi.

0-(4)-154.jpg

AK Parti’nin son 18 yılda Türkiye’ye lig atlattığına vurgu yapan Kırkpınar, “Sizlerin de hatırladığı üzere sayın Cumhurbaşkanımız 18 yıl önce “Artık Türkiye’de hiçbir şey eskisi gibi olmayacak” demişti. Evet, işte sayın cumhurbaşkanımızın bu sözünden sonra gerçekten de Türkiye’de hiçbir şey eskisi gibi olmadı. Tarımdan, sanayiye, ekonomiden dış politikaya, eğitimden sağlığa kadar Türkiye adeta lig atladı. AK Parti olarak sayın cumhurbaşkanımızın liderliğinde milletimize hizmet etmek için gece gündüz demeden çalışıyoruz çalışmaya de devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.

Türkiye’de yaşanan gelişim ve değişimin kolay olmadığına dikkat çeken Kırkpınar, “Parti kapatma davası, gezi olayları, 17-25 Aralık ve 15 Temmuz hain darbe gerişimi… Tüm bunlar; ülkenin ve milletin sefalete sürüklenmesi, diş güçlerin kontrolüne girmemiz için gerçekleştirildi. Ama başta milletimizin duası ve desteği ile Sayın Cumhurbaşkanımızın kararlı duruşu sayesinde her girişimleri hüsranla sonuçlandı. Emin olun artık türküye eksi Türkiye değil. Bunu bizler kadar onlarda biliyor. Türkiye artık içerde ve dışarda söz sahibi, varlığını fark ettiren, yer ve milli teknoloji ile donatılmış bir ülke oldu. Bundan sonra ülke olarak, millet olarak 2023 hedeflerimize yapacağımız çalışmalar sonucunda ulaşacağız inşallah” diye konuştu.

Kırkpınar, konuşmasının sonunda kongrelerin hayırlı uğurlu olması temennisinde bulundu.
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.