AK Partili Kişili: Selçuk'ta İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin atık su arıtma tesisi konusunda duyarsızlığına tanık oluyoruz

AK Partili Kişili: Selçuk'ta İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin atık su arıtma tesisi konusunda duyarsızlığına tanık oluyoruz

AK Parti İzmir İl Tanıtım ve Medya Başkanı Dilaver Kişili, Medya Ege tarafından gündeme getirilen, "Selçuk'ta Zehirleyen Mavi Bayrak" başlıklı haberde yer alan konu üzerinden, İzmir Büyükşehir Belediyesi'ne yüklendi.

MEDYA EGE - AK Parti İzmir İl Tanıtım ve Medya Başkanı Dilaver Kişili; Küçük Menderes ırmağından akan endüstriyel atıkların, Selçuk'taki mavi bayraklı sahilleri kirlettiği ve bu sahillerde bulunan turistik tesislerin çalışmasını tehlike altına almaya başladığı belirtilen, "Selçuk'ta Zehirleyen Mavi Bayrak" başlıklı haber üzerinden konuya ilişkin açıklamada bulundu.

ak-partili-kisili-den-izmir-buyuksehir-14481207-amp.jpg

Selçuk'ta atık su arıtma tesisi konusunda gerekli adımların atılmadığını vurgulayarak İzmir Büyükşehir Belediyesi'ne yüklenen AK Partili Kişili, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi:

"Selçuk'ta, ne yazık ki, CHP'li İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin atık su arıtma tesisi konusunda duyarsızlığına tanık oluyoruz. Bu tesisin yapılması için uzun süredir çağrılar yapılmış olmasına rağmen, maalesef belediye yönetimi gerekli adımları atmamıştır.
Sonuç olarak, doğal güzelliklerimiz yeşili ile denizi ile tehlike altındadır.
Halkımızın sağlığını ve çevreyi korumak, temiz bir gelecek sağlamak belediye yönetimlerinin en temel sorumluluğudur. Maalesef, CHP'li belediye yönetimi bu sorumluluğunu yerine getirmemektedir."

ekran-alintisi.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.