AK Partili Kişili'den CHP'li Aslanoğlu'na: CHP’nin tek gerçeği; yalan, yanlış, riya!

AK Partili Kişili'den CHP'li Aslanoğlu'na: CHP’nin tek gerçeği; yalan, yanlış, riya!

AK Parti İzmir İl Başkan Yardımcısı Dilaver Kişili, "İzmir’deki şeffaf ve hesap verilebilir hizmet anlayışımız sürecek" diyen CHP İzmir İl Başkanı Şenol Aslanoğlu'na "CHP’nin tek gerçeği: yalan, yanlış, riya!" şeklinde yanıt verdi.

AK Parti İzmir İl Başkan Yardımcısı ve AK Parti İzmir Tanıtım ve Medya Başkanı Dilaver Kişili, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer'in Harmandalı Atık Bertaraf Tesisi ve kent gündemi hakkındaki basın açıklamasına yönelik "İzmir’deki şeffaf ve hesap verilebilir hizmet anlayışımız sürecek" diyen Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İzmir İl Başkanı Şenol Aslanoğlu'na, "CHP’nin tek gerçeği: Yalan, Yanlış, Riya! Hem her sıkıntının sorumlusu olacaklar hem ders vermeye kalkışacaklar!" dedi.

whatsapp-image-2023-07-27-at-17-56-44.jpeg

Dilaver Kişili, sosyal medya hesabından şu ifadeleri kullandı:

"CHP’nin tek gerçeği: Yalan, Yanlış, Riya! İl Başkanı Şenol Aslanoğlu; daha gırtlağına kadar battığı Örnekköy Kentsel Dönüşüm Projesi’nin hesabını veremezken, ‘hesap verilebilir hizmetten’ söz ediyor! Kendi kirli gerçeğine dair tek satır açıklaması olmayan şeffaflıktan söz edemez! CHP’nin tek gerçeği: Beceriksizlik, basiretsizlik! Harmandalı’nda da hangi çöpü kaldırsanız altından kendileri çıkar. Böyle kelâmlar etmek için yüzün astarı olmalı! Onlar da o da yok. Ne alâ memleket(!) Hem her sıkıntının sorumlusu olacaklar hem ders vermeye kalkışacaklar!"

f2c-wemb0aeu-ux.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.