AK Partili milletvekili adayı İnan: Bağımsızlık mücadelesi veriyoruz

AK Partili milletvekili adayı İnan: Bağımsızlık mücadelesi veriyoruz

AK Parti Gençlik Kolları Genel Başkanı ve Milletvekili Adayı Eyyüp Kadir İnan, seçim çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor.

Güne ilk olarak Bornova ilçesi Işıkkent mevkiinde geri dönüşüm esnaflarıyla bir araya gelerek başlayan AK Parti Gençlik Kolları Genel Başkanı ve Milletvekili Adayı Eyyüp Kadir İnan, ardından ise Karşıyaka Spor Kulübü tesislerine ziyaret ederek gençlerle bir araya gelip, spor kulübünün çalışmaları hakkında bildiler aldı.

unnamed-12.jpg

Sonrasında ise 24. Uluslararası Bayındır Çiçek Festivali açılışına katılan İnan, Bayındır’daki esnaflarla sohbet ederek sergi açan bölge halkının talep ve önerini dinledi. Sonrasında Konak’ta bulunan İzmir ili Siverek Kültür Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği'ni de ziyaret eden İnan, kendisinin de Siverekli olduğunu, 14 Mayıs seçimlerinde hemşehrilerinin desteğini beklediğini aktardı. İnan, Bayraklı ilçe programı kapsamında Nafiz Gürman Gençlik Derneği'ni de ziyaret ederken, her zaman gençlerin yanında olduklarını ifade etti.

unnamed-9.jpg

İnan, Bayraklı'daki Erzurumlular Kültür ve Sosyal Dayanışma Derneği'nde yaptığı konuşma da 10 gün sonra yapılacak olan seçimlerde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve AK Parti için destek istediğini söyledi.

İnan, “Diyor ki hapishanelerdeki prangaları kıracağız. Ya siz nereyi kırıyorsunuz? Bu ülkede bir yargı var. Bu ülkede bir hukuk var. Bir adalet düzeni var. Bu adalet düzeni, iktidar değişikliklerinde karar mekanizması değişebilen bir süreç değil. Siz nasıl bakıyorsunuz bu meselelere? Anlamak mümkün değil. Ama vermek istedikleri mesaj terör örgütlerine duymuş oldukları mecburiyetten, terör örgütlerine duymuş oldukları mahcubiyetten bugün birisi diyor Selahattin Demirtaş'ı serbest bırakacağız. Diğeri diyor ki KHK'lıları geri döndüreceğiz. Kim bu KHK'lılar? FETÖ'den ihraç edilenler. Bir yandan terör örgütü mensuplarına diyorlar ki sizi serbest bırakacağız. Diğer terör örgütü kadroları diyorlar ki sizin kadrolara geri döndüreceğiz” şeklinde konuştu.

unnamed-6.jpg

AK Parti Gençlik Kolları Genel Başkanı ve Milletvekili Adayı Eyyüp Kadir İnan, AK Parti'den önce savunma sanayideki yerlilik oranının yüzde 20 olduğunu, yapılan çalışmalarla bu rakamın yüzde 80'e çıkarıldığını ve Türkiye'nin bağımsızlık mücadelesi vermeye devam ettiğini de belirterek, "Bu bağımsızlık mücadelesini bizim milletimizle birlikte görüyoruz. İnşallah 14 Mayıs'ta son 20 yılın tüm kazanımlarını bu memlekete kalıcı olarak getireceğiz ve 2053'e bu vizyonla yürüyeceğiz” ifadelerine yer verdi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.