AK Partili Milletvekili Çankırı ‘Anneler Günü’nü, Kadın Polislerle Geçirdi!

AK Partili Milletvekili Çankırı ‘Anneler Günü’nü, Kadın Polislerle Geçirdi!

AK Parti İzmir Milletvekili Ceyda Bölünmez Çankırı, Anneler Günün’nde, şehit ailelerini ziyaret ettikten sonra polis merkezine giderek, orada çalışan kadın polislerin anneler gününü çiçekler vererek kutladı.

Kadının her anlamda toplumun önemli bir bireyi olduğunu belirten Milletvekili Çankırı, “Annelik gibi kutsal bir görevin yanında kahramanlık örneği gösterip, devletimizi varlığı için görev yapan kadın polislerimize sevgimiz bin kat daha fazladır” dedi.

AK Parti İzmir Milletvekili, AK Parti Genel Merkez, Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Ceyda Bölünmez Çankırı, anneler gününde İzmir’de bir dizi ziyaretler gerçekleştirdi. AK Parti Karabağlar İlçe Başkanı İrfan Doğruca ve parti teşkilatıyla, önce şehit ailelerine, annelerine ziyarette bulunan Çankırı, daha sonra Yeşilyurt Şehit Mehmet Şerif Kurt Polis Merkezi Amirliği’ne gitti. Burada görev yapan kadın polisler tarafından kapıda karşılanan AK Parti İzmir Milletvekili Ceyda Bölünmez Çankırı, kadın polislere çiçekler vererek, anneler gününü kutladı.

df0b6239-2730-4af2-aae8-2b837fedc1ad.jpg

Annelik görevinin kutsal bir görev olduğunu ama kadınların görevlerinin sadece annelikle kalmadığını, toplumun her kademesinde, her görevde bulunarak, milletine ve vatanına hizmet ettiğine dikkat çeken Milletvekili Çankırı, “Anadolu kadının kahramanlığı, kurtuluş savaşı dönemlerinde en iyi örneklerini vererek kendini dünyaya ispatlamıştır. Günümüz koşullarında da hem annelik gibi kutsal bir görevini yerine getirip, hem de milleti ve vatanı için görev yapan kadın polislerimiz ise bugünün kahraman kadınları. Onlara olan sevgimiz, bin kat daha fazladır. Anadolu kadını, milleti ve vatanı için her zaman, her türlü işi üstlenip, sorumluluğu almış dünyanın en güçlü kadınıdır. Hepsine, aileleriyle sağlık içinde bir ömür geçirmelerini diliyorum” dedi.

AK Parti İzmir Milletvekili Ceyda Bölünmez Çankırı, anneler gününü kutladığı kadın polislerle, polis merkezinde iftarını da birlikte açtı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.