AK Partili Nasır, "İzmir Zeybekci ile dünya markası olur"

AK Partili Nasır, "İzmir Zeybekci ile dünya markası olur"

AK Parti İzmir Milletvekili Necip Nasır, Nihat Zeybekci'nin, AK Parti İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı olarak gösterilmesinin, Ege Bölgesi'nin geleceği için büyük bir fırsat olduğunu söyledi.

AK Parti İzmir Milletvekili Necip Nasır, yerel yönetimlerdeki ve ekonomi bakanlığındaki engin deneyimiyle dikkat çeken Nihat Zeybekci'nin, AK Parti İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı olarak gösterilmesinin, İzmir başta olmak üzere; tüm Ege Bölgesi'nin geleceği için büyük bir fırsat olduğunu söyledi.

Zeybekçi'nin, Denizli'de yarattığı kalkınma hamlesinin ve parlak modelin, İzmirliler için çok iyi bir referans olduğunu kaydeden Nasır, “Sayın Zeybekci, ekonomi bakanlığı tecrübesi ve İzmir'in dünya kenti olmasını sağlayacak bilgi ve vizyoner bakışıyla kentimiz için büyük bir şanstır. Nihat Zeybekci'nin çağdaş ve yenilikçi profili, özel sektör ve yerel yönetimlerdeki parlak performansı, İzmir için tarihsel bir dönüm noktası olma özelliği taşıyan bu yerel seçimlerde belirleyici olacaktır” diye konuştu.

İzmirliler'in, Nihat Zeybekci Büyükşehir Belediye Başkanı olduğunda, kendisinin İzmir'i merkez alarak, Ege Bölgesi'nin bütüncül gelişmesine yönelik gerçekleştireceği icraatlara bizzat tanık olacaklarını sözlerine ekleyen Necip Nasır, “Ben İzmirli hemşerilerimin bu fırsatı çok iyi değerlendireceklerine inanıyorum. İzmir, Nihat Zeybekci ve ekibinin başarılı proje ve uygulamalarıyla kısa sürede dünya markası olacaktır” ifadesini kullandı. 


 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.