AK Partili Nasır, vatandaşlarla bir araya geldi!

AK Partili Nasır, vatandaşlarla bir araya geldi!

AK Partili Nasır'ın mobil milletvekili ofisiyle gerçekleştirdiği saha ziyaretlerinin yeni durağı Foça ve Kınık ilçeleri oldu.

Programına AK Parti Foça İlçe Başkanlığı ile başlayan AK Parti İzmir Milletvekili Necip Nasır, ilçe yapılanması ve vatandaşların beklentileri hakkında ayrıntılı bilgiler aldı. Foça pazar yerini ve esnafı da ziyaret ederek sorunlarını dinleyen AK Parti İzmir Milletvekili Necip Nasır, notlar alarak, talep ve sorunların takipçisi olacağını söyledi.

3.jpeg

Halkın sorunlarını birebir dinlemek için özel olarak hazırlattığı mobil milletvekili ofisinde vatandaşlarla buluşan Nasır, vatandaşın istek ve beklentilerinin hızlı çözümü konusunda çalışmaya devam edeceklerini kaydetti.

KINIK'TA VATANDAŞ İLGİSİ

Saha ziyareti kapsamında Foça'nın ardından, Kınık'a geçen Nasır, Kaymakam Erol Türkmen'i makamında ziyaret ederek görüş alışverişinde bulundu. AK Parti Kınık İlçe Başkanı Sami Molla Ahmet'le de bir araya gelerek ilçede yürütülen çalışmalar hakkında bilgi alan Nasır, Belediye Başkanı Sadık Doğruer ile ilçedeki proje ve altyapı çalışmalarında gelinen son durumu değerlendirdi.

4.jpeg

Belediye ziyaretinin ardından S.S. Kınık Esnaf Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Yusuf Mert ve Kınık Motorlu Taşıyıcıları Kooperatifi Başkanı Oktay Aslanyörür ile bir araya gelen Necip Nasır, sektör temsilcilerinin beklentilerini titizlikle Ankara'ya ilettiklerini dile getirdi. Nasır, Kınık meydanında mobil milletvekili ofisinde her yaş, kesim ve meslek grubundan vatandaşların istek ve sorunlarını dinledi; sorunların çözümü için 7 gün 24 saat esasıyla çalışmaları sürdürdüklerini de sözlerine ekledi.
5.jpeg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.