AK Partili Nasır'a Erzurum ve Mardinliler'den tam destek

AK Partili Nasır'a Erzurum ve Mardinliler'den tam destek

Ege Bölgesi Erzurum Dernekleri Federasyonu ve İzmir Mardinliler Federasyonu'ndan AK Parti İzmir İkinci Bölge Milletvekili Adayı Necip Nasır'a tam destek mesajları geldi.

Ege Bölgesi Erzurum Dernekleri Federasyonu ve İzmir Mardinliler Federasyonu'ndan AK Parti İzmir İkinci Bölge Milletvekili Adayı Necip Nasır'a tam destek mesajları geldi.

Federasyon başkanları Nasır'ı temsilcileri olarak gördüklerini belirtirken Necip Nasır da, "Kendimi aranızda, evimde gibi hissediyorum. Allah utandırmasın, hem sizlerin, hem de tüm sivil toplum kuruluşlarının temsilcisi olacağım" dedi.

necipnasir_mardin.jpg

Aileden biri

İlk olarak Ege Bölgesi Erzurum Dernekleri Federasyonu'nu ziyaret eden Nasır, her zaman Federasyon Başkanı Muzaffer Okumuş ile omuz omuza çalıştıklarını söyledi.

İzmir'in sorunlarını bildiğini kaydeden Necip Nasır, "24 Haziran'dan sonra oluşacak güçlü hükümet yapısıyla bürokratik oligarşiyi ortadan kaldıracağız. Sizler İzmir için mücadele ediyorsunuz. Bundan sonra daha önce olduğu gibi güzel hizmetleri birlikte yapacağız" diye konuştu.

Nasır'ı "Aileden biri" olarak tanımlayan Muzaffer Okumuş ise, "Necip Nasır her zaman İzmir'in değerleri ve Erzurumlular'ın yanında olmuştur. Kendim milletvekili adayı olmuş kadar sevindim. Erzurumlular'ı en iyi şekilde temsil edeceğine inanıyoruz. Çünkü kendisi İzmir'in tüm dertlerini ve isteklerini iyi biliyor" ifadesini kullandı.

necipnasir_mardin2.jpg

Mardinliler'den sevgi seli

Nasır, daha sonra İzmir Mardinliler Federasyonu'na geçti. Necip Nasır, burada da yoğun bir ilgiyle karşılandı.

Federasyon Başkanı Ahmet Tunç, "Necip Nasır kendini kabul ettirmiş bir markadır. Herkes ona gıptayla bakıyor. Biz her zaman yanındayız" diye konuştu.

Destekleri için teşekkür eden Nasır, milletvekili seçildikten sonra İzmir'de bir ofis açacağını ve Federasyon Başkanı Ahmet Tunç aracılığıyla tüm Mardinliler'in sorun ve taleplerini alacağını, çözüm için gelinden geleni yapacağını söyledi.

"Bitlisli olarak bu kentin çimentosu sevgili Mardinliler'in arasında olmaktan çok mutluyum” diyen Necip Nasır, “İnşallah 24 Haziran'dan sonra güçlü hükümet, güçlü meclis ve bağımsız bir Türkiye'ye sahip olacağız. Bu nedenle sizlerin desteğini istiyorum" dedi.

Hayırsever işadamlarına teşekkür

Nasır, daha sonra İzmir Denizlililer Derneği'nin Havagazı Fabrikası'nda gerçekleşen iftar yemeğine ve ardından bir grup hayırsever işadamının 1000 çocuğa bayramlık giysi alışverişi organizasyonuna katıldı.

Hayırsever işadamları adına konuşan İzmir İnşaat Müteahhitleri Derneği Başkanı İsmail Kahraman, "Dar gelirli ailelerin yaşadığı mahallelerden belirlediğimiz ihtiyaç sahibi vatandaşlarımızın çocuklarını, kendi çocuklarımızı giydirir gibi bayram öncesinde giydiriyoruz. Burada alışveriş çeki dağıttığımız aileler alışveriş yapıyor ve çocuklar kendi kıyafetlerini kendileri seçiyor. Allah hayrımızı kabul etsin" diye konuştu.

Organizasyona işadamlarını tebrik etmek için katıldığını belirten Nasır da, "Burada müteahhitler, alümünyim sektöründen, hatta balıkçılık sektöründen işadamlarımız var. Gerçekten ihtiyaç sahibi çocukları Ramazan Bayramı öncesi kendi çocuklarını giydirir gibi giydiriyorlar. Allah hepsinden razı olsun" ifadesini kullandı.

 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.