AK Parti'li Şahin'in 'su' iddialarına İZSU'dan yanıt geldi

AK Parti'li Şahin'in 'su' iddialarına İZSU'dan yanıt geldi

AK Parti İzmir İl Başkan Yardımcısı Sefa Şahin'in Kemalpaşa TOKİ konutlarına su verilmemesine ilişkin açıklaması sonrası İZSU'dan cevap geldi.

MEDYA EGE- AK Parti İzmir İl Başkan Yardımcısı Sefa Şahin, Kemalpaşa Çambel'de bulunan TOKİ'ye su verilmediğini sosyal medya hesabından duyurmuştu.

sefa-sahin-zzzx-cover.jpg

Şahin, duyurusunda "İzmir Büyükşehir Belediyesi'ne bağlı bir kurum olan İZSU, ismi içerisindeki sudan da anlaşılacağı üzere İzmirli hemşehrilerimizin içme ve kullanma suyu ile ilgili tüm istek ve taleplerini karşılar. Ancak, Kemalpaşa'da bu böyle olmuyor! Devletimiz dar gelirli vatandaşlarımız için Kemalpaşa Çambel mevkiinde, 3 etap halinde toplamda 1500 adet konut yaptı. 1. Etap konutlar hak sahiplerine teslim edildi ve oturmaya başlandı. 2. etap konutlarda bayram sonrası hak sahiplerine teslim edilmeye başlandı. Okulu ile, sosyal donatıları ile, camisi ile yeni bir yaşam alanı TOKİ tarafından hemşehrilerimize yapıldı. Peki, ne eksik? Su! TOKİ, İZSU tarafından bölgeye su verilmesi için talepte bulunuyor. İZSU, yaklaşık 3 aydır bu talebe karşılık bir şey yapmıyor. Orada yaşayan vatandaşlarımız, CHP'li İzmir Büyükşehir Belediyesi tarafından susuz bırakılıyor, cezalandırılıyor. Kendilerini, alıştıkları konfor alanlarını terk etmeye ve hemşehrilerimizin ihtiyaçlarını karşılamaya davet ediyorum" ifadelerini kullanmıştı.

f0wld9zxoaaq4np.jpg

Şahin'in açıklamaları sonrası İZSU, bugün bir açıklama yaparak konuya açıklık getirdi. Yapılan açıklamada şunlar aktarıldı; "Kemalpaşa ilçesi Çambel mevkiinde bulunan TOKİ Konutları, içme suyu ihtiyacını kendisi karşılayacak şekilde planlanmış ve inşa edilmiştir. TOKİ Konutları, içme suyunun yetersiz kaldığını idaremize bildirmesi üzerine ekiplerimiz Su İkmal Araçları ile bölgeye destek vermektedir. TOKİ Konutları'nın abonelik başvuruları sonrası su probleminin çözülmesi programa alınmış olup, tespit çalışmalarına başlanmıştır."

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum